Artikeln innehåller reklamlänkar
TRENDAR JUST NU!Bianca IngrossoPernilla WahlgrenFarmen 2024Melinda JacobsE-type

Storbråket i Paradise Hotel – Mattias ilska mot Marcelo

10 okt, 2018 
https://image.hant.se/image-4950803?imageId=4950803&width=1320&height=689
Malin Ljung
Mattias Coleman arg på Marcelo Pena i Paradise hotel
När Marcelo Peña valde Erika Mendez framför Stephanie Bergström i Paradise Hotel såg Mattias Coleman rött. Efteråt attackerade han Marcelo verbalt: "Din falska lilla råtta!".
Annons

Onsdagens parceremoni i Paradise Hotel tog en oväntad vändning. Stephanie Bergström ställde sig bakom Marcelo Peña, som till slut valde Erika Mendez så att Stephanie fick åka hem.

– Jag tycker båda är sköna, men den jag väljer att bilda par med är Erika, berättade Marcelo när programledaren Malin Gramer frågade om hans val.

Beskedet fick Stephanie att helt tappa hakan, och hon erkände direkt efteråt att hon inte var beredd på scenariot att behöva lämna Paradise Hotel.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Jag fattar inte hur Marcelo tänker när han väljer Erika? Hon har precis kommit in, jag har kämpat från allra första dagen. Det är så sjukt, absurt, säger Stephanie besviket.

En annan person som tappade hakan av Marcelos beslut var Mattias Coleman. Han har kommit Stephanie extremt nära under inspelningsperioden och de hade kommit överens om att köra tillsammans för att vinna hela Paradise Hotel. Och så fort Stephanie lämnat hotellet gick Mattias till verbal attack mot de andra deltagarna, och framför allt Marcelo.

Annons

– Din falska lilla råtta, säger Mattias upprört när de kom till baren och fortsätter:

– Du vet att alla dagar i veckan hade jag räddat din fucking partner, en person jag vet att du bryr dig om. Fan vad du snackar skit!

– Hur ska jag veta det, jag vet inte om du är ärlig eller inte?, säger Marcelo.

– Jag hade aldrig gjort så där mot dig! Aldrig någonsin, säger Mattias.

Marcelo är dock inte fullt lika säker på Mattias ord och hävdar att han ändå står för sitt val.

– Då är vi två olika personer. Jag valde det som kändes bäst och det får du acceptera. Så enkelt är det.

Marcelo påstår senare att han inte hade en aning om att Stephanie skulle ställa sig bakom honom. Övriga deltagarna backar dessutom upp beslutet, och inför Mattias berättar de hur de upplevt att Stephanie varit oärlig.

Nina Glimsell Udovicic är helt oförstående till Mattias Colemans attack mot Marcelo efter parceremonin.

–  Jag kan förstå att Mattias kanske är ledsen över att hans partner har åkt ut, men jag kan inte förstå att han är arg på Marcelo. För Marcelo och Mattias har spelat på två olika sidor, aldrig med varandra, och varför skulle Marcelo rädda Stephanie som är Mattias partner när de är de största konkurrenterna här inne?, säger hon.

FOTO: TV3

Annons