LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Storbråket i Biggest loser – efter chockbeskedet: ”Är vansinnig”

23 apr, 2018 
AvStina Dahlgren
När det står klart att en person kommer att få lämna Biggest loser redan innan invägningen uppstår storbråk mellan två deltagare. ”Du är en jävla uppmärksamhetsjunkie” säger en upprörd Cecila Paues till lagkamraten Johanna Pettersson.
Annons

I den här säsongen av Biggest loser tävlar alla deltagare två och två. I slutet av varje vecka åker ett par ut efter invägning, men i kvällens avsnitt kom chockbeskedet att en person kommer att få lämna redan innan. Det är istället en fysisk tävling som kommer att avgöra vem som får åka hem.

– Det vinnande paret ska utse ett annat motståndarpar, och de utvalda paret ska i sin tur bestämma sinsemellan vem som måste lämna Biggest loser redan idag, säger programledaren Anna Brolin.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Det betyder också att ett par kommer att splittras och för deltagarna blir tävlingen plötsligt livsviktig. När det står klart att det är någon av Cecilia Paues och Johanna Pettersson som kommer att få lämna uppstår starka känslor. Ingen av dem vill ge upp sin plats på slottet.

– Det är inte bara mitt liv som står på spel utan det är tre liv till, säger Cecilia och syftar på sina tre barn.

Johanna menar att hennes plats är viktigare eftersom att hon inte har barn än, men gärna vill ha.

Annons

– Jag har inte ens startat mitt liv, jag har inga barn, jag har ingen familj. Att få vara här och känna att jag är inlåst, jag kan ta tag i mitt liv här, jag kan bygga mig en framtid här, säger hon.

Hennes argument får Cecilia att rasa och de två lagkamraterna ryker ihop ordentligt.

– Jag tror att du är en jävla uppmärksamhetsjunkie som får tillräckligt mycket uppmärksamhet här, det är därför du vill stanna kvar. Du bryr dig egentligen inte så mycket om att gå ner i vikt, säger hon till Johanna.

Efteråt berättar hon om sina känslor.

– När jag och Johanna diskuterade där uppe så är jag mest förbannad. Jag är vansinnig inombords.

I slutändan kommer de två tävlande inte överens om vem som ska få lämna slottet och det blir istället det vinnande laget som får bestämma vem som får åka hem. Och det blir Cecilia som får lämna.

– Alla drömmar bara slås i kras. För att få vara kvar här hade jag gjort allt, säger en besviken Cecilia efteråt.

Foto: TV4

Annons