Storbråk i Paradise hotel – efter triangeldramat mellan Simon, Sebastian och Hanna

Simon Weidersjö, Sebastian Månsson Bassen, Hanna Bodelson

Viaplay
Det hettar till rejält i Paradise hotel. Dels kommer en ny kille in som får tjejerna att tappa fattningen, och dels utbryter en rejäl konflikt.
Slå på ljud

Den här veckan skickas Paradise hotel-gästerna tillbaka hela vägen till stenåldern. Det innebär att de får klä sig som om de bodde i Grottköping tillsammans med Fred Flinta och Barney Granit. Temat verkar dock förvirra vissa av deltagarna som inte har stenkoll på när den tiden var.

– Jag tror att stenålderstiden var på 70-talet, alltså 1770. Nej, jag vet inte men någonstans där. Det var ändå 200 år sen, säger till exempel Hanna Bodelson, som senare kom att hamna i fokus under avsnittet.

Niclas Hansen för entré

Tjejerna får också en rejält glädjande överraskning när de får veta att det är en stranddejt med en ny deltagare på gång. Det visar sig nämligen att den nya killen på hotellet är helt i tjejernas smak.

– Wow, vilken kropp alltså, säger Diana Moseni.

– Det här är pappan till mina barn, säger Hanna Bodelson.

– Det är den snyggaste killen jag sett i hela mitt liv, utbrister Josie Capllonch.

Grotthunken Niclas Hansen, 28 år från Jönköping, verkar inte heller helt missnöjd med var han har hamnat.

– Jävlar vilka brudar. Alltså, tiopoängare överallt. Jag vet inte om jag ska titta höger eller vänster eller rakt fram, säger han.

Mest tycke verkade han dock fatta för Josie Capllonch som tidigare under dagen sagt att hon kommer hålla sig till Patrik Ekblom, oavsett vem som kommer in. Blev det så? Nej, utan Josie och Niclas hamnade i säng med varandra innan kvällens slut.

Triangeldramat

Innan dess hettade det till på ett annat sätt. Hanna Bodelson och Sebastian Månsson Bassen har tidigare sagt att de ska spela med varandra, men det började Sebbe tvivla på.

Anledningen till tvivlet kommer sig från att Hanna och Simon Weidersjö började prata mer och mer och dessutom kyssar varandra under festkvällen. Det leder till en konfrontation.

– Han gör det för att jävlas bara. Han är inte här för att spela, han är bara här för att jävlas, fattar du inte, säger Sebbe till Hanna.

Hon går senare upp till soffan och slår sig ner med Simon, vilket Sebastian upptäcker.

– Ska du sitta och prata med killen som vill spela ut dig, eller vill du prata med mig, säger han till Hanna och vänder sig mot Simon.

– Jag vet vad du försökte göra häromdagen.

Bråket blir dock inte långvarigt, men de skiljs åt under dystra former.

Däremot verkar inte relationen tagit skada, för när Hänt kontaktar Hanna och frågar hur deras relation ser ut i dag skickar hon en bild där de umgås.

Läs också: Nicole Falcianis vassa svar på Paows Paradise hotel-attack

Läs också: Heta scenen mellan Filippa och Tanja i Paradise Hotel

SENASTE NYTT!