Storbondens tuffa beslut efter storbråket i Farmen

19 jan, 2017 
https://image.hant.se/Lina_Ar-120x150.jpg.jpg?imageId=4948149&x=0&y=0&cropw=100&croph=100&width=1318&height=687Lina Arvidsson
Efter storbråk och intriger väljer storbonden Niklas Ravnestam veckans förstekämpe. "Valt att prioritera gruppens bästa."
Annons

Senaste veckan i TV4:s Farmen har präglats av bråk och intriger.

Kvällens avsnitt är inget undantag. Konflikten mellan Stina Johansson, 50, och Maria Settergren, 31, trappas upp.

Stina reagerar över att Maria har fler folk till hjälp i köket än vad det borde vara. Maria å sin sida upplever sig attackerad av både Stina Johansson och Linnea Landström, 20.

Det är hårda ord och bråk under veckans Farmen.
Det är hårda ord och bråk under veckans Farmen.

Ett storbråk blossar upp och storbonden Niklas Ravnestam, 44, väljer att för stunden inte lägga sig i. Maria Settergren och Stina Johansson går istället åt sidan för att reda ut konflikten – något som inte fungerar alls.

– Jag vet dagisbarn som lägger ner en strid snabbare än detta, säger en frustrerad Maria i programmet.

Stina Johansson blir vald till veckans förstekämpe.
Stina Johansson blir vald till veckans förstekämpe.

Maria Settergren får också stöd av flera av de andra deltagarna på Farmen, bland annat från gårdskarlen Hans Ek, 61, och Robert Persson, 37, som tycker allt bråk börjar bli påfrestande.

Annons

När det sedan är dags för storbonden, Niklas Ravnestam, att utse veckans förstekämpe säger han att han väljer att se till gruppens bästa.

– Jag har valt att titta på vad man bidrar med i form av arbetsinsats, god stämning, och så vidare, säger Niklas Ravnestam och meddelar att han valt Stina Johansson som förstekämpe.

Hon riskerar därmed att åka ut under söndagens veckofinal, och är allt annat än förstående till situationen.

– Jag tyckte inte att Niklas motivering var helt rättvis. Gäller det stämningen anser jag att Maria borde blivit vald, säger en besviken Stina.

Storbonden Niklas Ravnestam väljer förstekämpe för stämningens skull.
Storbonden Niklas Ravnestam väljer förstekämpe för stämningens skull.

Det är nu Stina Johansson som väljer vem som kommer att bli hennes motståndare i kampen om att få stanna kvar på Farmen.

Annons

– Skulle jag av någon händelse råka komma tillbaka – då jävlar ska de få se på stämning, säger Stina och skrattar.

FOTO: TV4

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons