LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Stora fusket på "Fortet" – tv-profilen lurade sin egen son

17 feb, 2017 
AvLinda-Marie Nilsson
Här fuskar Anders "Arga snickaren" Öfvergård i "Fångarna på fortet" mot sin egen son – samtidigt som Gunde Svan försöker hindra honom.
Annons

I fredagens avsnitt av “Fångarna på fortet” möter Patrick Ekwall, 51, Magdalena Forsberg, 49, och Anders “Arga snickaren” Öfvergård, 49, sina barn Wilma Ekwall, 17, Olle Forsberg, 12, och Simon Öfvergård, 12. Men allt gick inte helt rätt till när föräldrarna och barnen slogs om vinsten i TV4:s program.

I ett moment valde nämligen Anders Öfvergård att fuska för att kunna slå sin egen son i tävlingen. Det var när han och Simon Öfvergård stod på varsin sida och ropade åt sina lagmedlemmar, som hade ögonbindlar fastsatta framför ögonen, att gå åt olika håll som fusket uppdagades. Anders Öfvergård började nämligen ropa åt barnen att gå åt fel håll för att förvilla dem, och på så sätt kunna kamma hem vinsten själv.

En strategi som lyckades – trots att programledaren Gunde Svan, 55, försökte rycka in till barnens försvar och stoppa tv-profilen.

Annons

– Nej, men det är såhär: Jag vill vinna till varje pris. Om man fuskar eller inte, det skiter jag i. Så när barnen kom med ögonbindel så började jag säga “höger” och “vänster” till dem så att de irrade bort sig. Vårt lag vann väl lite tid där kanske. Men det är roligt, det får de ta, säger Anders Öfvergård i programmet.

gunde
Gunde Svan försöker hindra Anders Öfvergård från att fuska. Foto: TV4

Men en som inte tyckte att det var lika roligt med fusket var Anders Öfvergårds egen son Simon, som förlorade grenen mot sin pappa efter att ha blivit offer för hans fula taktik.

– Jag blev väldigt trött på pappa. Han kan vara sådär ibland att han vill vinna lite för mycket och så börjar han fuska. Det är pappa det, säger Simon i programmet.

“Fångarna på fortet” sänds 20.00 på fredagar i TV4.

anders-simon
Anders Öfvergård och sonen Simon på “Fortet”. Foto: TV4

Foto: TV4

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons