LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Stjärnkockens luriga bebisbesked: ”Alla säger att det är en kille, men...”

27 jan, 2018 
Lina Arvidsson
Johan Jureskog och hustrun Paulina blir föräldrar om några månader. I april föds deras första barn och Johan är säker på att det kommer att bli hur bra som helst. – Jag kommer bli världens bästa pappa, säger han.
Annons

Kändiskocken Johan Jureskog, 42, gifte sig med sin Paulina, 27, vid ett storslaget bröllop i oktober 2016.

Nu väntar paret sitt första barn och Johan är minst sagt förväntansfull. Beräknat förlossningsdatum är det 25 april.

– Att få barn är det största tror jag man kan göra i livet. Jag tror att när man har ansvar för en annan person måste man göra det rätt, säger han i podcasten “Livshjulet” och berättar om sin stora kärlek till Paulina.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Johan Jureskog har fullt upp med sina restauranger, nya tv-serien “Kockakademien” och andra projekt. Att jobbet kommer att ta mycket tid är det ingen tvekan om, men han är inte orolig för att det ska gå ut över bebisen.

– Jag kommer vara världens bästa pappa. Jag kommer vara så närvarande så. Jag lägger upp min tid lite som jag vill, säger Johan Jureskog.

Johan och Paulina har valt att inte ta reda på om det blir en pojke eller en flicka. Men för Johan Jureskog behövs det inte heller. Han är helt på det klara med vad bebisen, som han kallar för “pappas buse”, är.

– Alla säger att det är en kille, men jag vet att det är en tjej. Det kommer bli en tjej – och jag vill gärna ha en tjej.

Han fortsätter:

– Paulinas pappa är en riktig man. Han är en jägare, han är styckare. Han är väldigt mycket kill-kille och när man ser hans två döttrar titta på sin pappa, då är det så vackert. Pappa, liksom.

FOTO: IBL

Annons