TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Steffos pik till Jihde – efter arga upproret: ”Ska chokladen stå där?”

01 jan, 2018 
När Nyhetsmorgons programledare gästar ”Agnetas Nyårskarameller” passar Steffo Törnquist på att pika sin kollega Peter Jihde angående en incident tidigare i år, som då fick Jihde att rasa.
Annons

Nyhetsmorgons programledare Peter Jihde, 46, har varit öppen med sin diabetes och i höstas fick han det ärade uppdraget att leda TV3s ”Diabetesgala”. Men i höstas hände även något annat, något som enligt Jihde var mindre uppskattat. När han var och handlade i en matbutik upptäckte han att godiset var placerat bland frukten, och efter det rasade han i ett inlägg på Instagram.

”Choklad i fruktdisken är något av det lägsta jag varit med om. Gör om! Gör rätt! #jihdesdiabetes”, skrev han på sin Instagram.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Och butiken gjorde precis som önskat. Gjorde om och gjorde rätt, enligt Jihde. När han och programledarkollegorna Jenny Strömstedt, 45, Tilde de Paula Eby, 45, och Steffo Törnquist, 61, gästar ”Agnetas Nyårskarameller” passar Steffo på att pika Jihde – om just det här.

– Ska chokladen verkligen stå där?, skämtar Steffo och menar på att godiset står precis bredvid frukten i studion.

– Nej, det var ju väldigt illa planerat, svara Agneta Sjödin, 50.

Piken var skämtsam, och Jihde verkar inte ha tagit det på ett annat sätt än som det var menat.

”Agnetas Nyårskarameller” sänds ikväll klockan 20.00 på TV4.

Foto: IBL

Annons