TRENDAR JUST NU!Bianca IngrossoPernilla WahlgrenFarmen 2024Melinda JacobsE-type

Steffo Törnquists extremt dyra present till barnbarnet: ”Passar utmärkt”

10 jan, 2024 
Steffo Törnquist är farfar till Leiah som nu är fem månader.
Nu visar han upp lyxiga presenten som han har köpt till barnbarnet.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Steffos förklaring efter gästens känga i NyhetsmorgonBrand logo
Steffos förklaring efter gästens känga i Nyhetsmorgon

Steffo Törnquist, 67, är en folkkär TV4-profil. I flera decennium har vi fått se honom som en av programledarna för Nyhetsmorgon. Steffo har också programlett egna program genom åren bland annat Steffos lustjakt och Steffo – din tröst i natten, som var TV4:s första talkshow.

Det är inte bara karriären som går bra, familjelivet går precis lika bra. Förra sommaren var lyckan total då Steffo blev farfar till sitt första barnbarn.

Steffo Törnquists barnbarnslycka – berättar om glädjen

”I samma ögonblick min son Max föddes för 35 år sen förstod jag vad livet går ut på. Nu ska han och hans underbara Derya ha barn och jag ska bli FARFAR. Tjohooooooooooooooooooooooooooooooo, som jag längtar. Jag älskar Max och Derya och snart får jag en till att älska”, skrev Steffo på Instagram när han avslöjade att familjen skulle växa.

I Nyhetsmorgon kunde Steffo sen berätta den glädjande nyheten. Sonen Max Törnquist och hans flickvän hade välkomnat dotter Leiah till världen, som tagit Steffo med storm.

Annons

– Jag har en överlägsen grej och det är att jag blev farfar. Det är helt galet alltså. Det är så konstiga känslor, från första sekund så bara jag kommer att skydda dig från världens ondska Leiah, sa Steffo nyligen om vad som var det bästa med 2023.

Steffo Törnquists extremt dyra present till barnbarnet

På Steffos Instagram får vi titt som tätt ta del av uppdateringar och fina bilder på familjen. Nyligen delade TV4-profilen med sig av en present som han köpt till sitt barnbarn, en speciell sådan.

”Har fixat mitt barnbarn Leiahs studentpresent, hon är ju hela fem månader nu och tiden går i en jävla fart. Det är min kompis, den amerikanske svenskättlingen och designgeniet David Oscarson, som gjort en HC Andersen-penna, med vacker svan istället för ful ankunge passar utmärkt eftersom Leiahs farmor Karin är danska”, skriver Steffo på Instagram.

Pennan är en dyr och lyxig sådan, enligt sajten Pen Boutique där pennan finns att beställa kostar den dyraste runt 65 000 kronor.

FOTO: Charlotte Brunzell/TT , Instagram

Annons