LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Steffo Törnquist om förändrade relationen med sonen – efter familjelyckan: ”Helt galet”

29 dec, 2023 
Steffo Törnquist
Familjen Törnquist har växt under året.
Nu berättar Steffo Törnquist om hur hans relation förändrats med sonen Max efter den stora lyckan.
– Så konstiga känslor, säger Steffo i Nyhetsmorgon.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Steffo Törnquists framtidsbesked i Nyhetsmorgon – då går han i pensionBrand logo
Steffo Törnquists framtidsbesked i Nyhetsmorgon – då går han i pension

Steffo Törnquist, 67, är minst sagt ett välbekant ansikte för TV4-tittarna. I flera decennium har vi fått se honom som en av programledarna för Nyhetsmorgon. I år är ingen skillnad, precis som tidigare har han lett programmet och bjudit på många roliga stunder.

Steffo Törnquist stora lycka över barnbarnet: ”Så konstiga känslor”

När det gäller Steffos privatliv har året däremot utmärkt sig markant. I somras blev Steffo nämligen farfar till sitt första barnbarn och lyckan var total.

”I samma ögonblick min son Max föddes för 35 år sen förstod jag vad livet går ut på. Nu ska han och hans underbara Derya ha barn och jag ska bli FARFAR. Tjohooooooooooooooooooooooooooooooo, som jag längtar. Jag älskar Max och Derya och snart får jag en till att älska”, skrev Steffo på Instagram när han avslöjade att familjen skulle växa.

Annons

I juli föddes sonen Max Törnquists dotter Leiah som tagit Steffo med storm. Under fredagsmorgonen kom barnbarnslyckan på tal i Nyhetsmorgon då Steffo skulle berätta vad som varit det bästa med hans år.

– Jag har en överlägsen grej och det är att jag blev farfar. Det är helt galet alltså. Det är så konstiga känslor, från första sekund så bara jag kommer att skydda dig från världens ondska Leiah, säger Steffo i sändningen.

Steffo om förändrade relationen till sonen Max efter nya familjekonstellationen

De överväldigande känslorna visar sig även uppstått för Max då Steffo menar att relationen mellan honom och sonen också vuxit.

– När jag ser min son Max, hur fin pappa han är så händer något. Min kärlek till Max förstärks, det är helt galet, säger Steffo.

Stoltheten över familjen är enorm och det råder inga tvivel kring att Steffo anser sig ha fått världens bästa lilla barnbarn.

– Det visar sig att hon är ett geni. Man märker det tidigt, säger han.

Julhelgen visar sig Steffo fått tillbringa med hela familjen samlad. På Instagram har han nämligen delat med sig av en härlig bild där både sonen och barnbarnet syns.

FOTO: TT/Instagram

Annons