TRENDAR JUST NU!Bianca IngrossoPernilla WahlgrenFarmen 2024Melinda JacobsE-type

Stefan Odelberg om stora förändringen i relationen med Lotta Engberg – berättar om nästa steg

22 nov, 2020 
AvLovisa Ström
Stefan Odelberg & Lotta Engberg
Stefan Odelberg och Lotta Engberg är Bingolottos nya duo.
I en intervju med Hänt berättar Stefan nu om sin relation till Lotta och hur den har förändrats sedan de började jobba ihop.
– Nästa steg, säger han.
Annons
Lotta Engberg och Mikael Sandström kärlekssagaBrand logo
Lotta Engberg och Mikael Sandström kärlekssaga

Den nya säsongen av Bingolotto är i full gång och den här gången är det tillbaka med superduon Stefan Odelberg och Lotta Engberg som programledare. Lotta har varit programledare för programmet tidigare medan Stefan har hoppat in som vikarie för Rickard Olsson vid ett par tillfällen. I en intervju med Hänt berättar han nu hur han har kommit in i den ärofyllda rollen.

– Nu börjar jag känna mig som fisken i vattnet här. Jag kände verkligen att det här är det jag ska göra, jag tycker det är skitkul verkligen, säger han innan han fortsätter:

– Bingolotto och Warner, som studion och produktionsbolaget heter, har gjort det här i 30 år så de är så jäkla inoljade så det är helt sanslöst. Det är väldens bästa arbetsplats skulle jag säga.

Han berättar att det är en stark vilja och tro som har tagit honom dit han är idag, och att han just nu bara försöker njuta så mycket han kan av det som händer.

– Jag känner verkligen att jag ska njuta nu. Jag ska inte ens tänka på vad jag vill göra efteråt utan jag ska ta in det här ordentligt och andas här. Jag är nästan sist kvar i studion i Bingolotto, nej jag gillar det.

Annons

Stefan Odelberg om förändringen i relationen med Lotta Engberg

Stefan har tidigare berättat för Hänt om sin relation till kollegan och vännen Lotta, men efter att ha jobbat nära varandra under en längre tid kan han nu berätta att deras relation har förändrats. För Hänt berättar han om den stora utvecklingen i relationen.

– Jag skulle säga att Lotta är den som jag kommit allra närmast just nu. Om man säger såhär då. Du vet i en relation, när man precis träffar någon så går man inte ens på toaletten hos den personen när man är hemma hos den. Sen så kanske man vågar gå på toaletten men man vågar bara pinka liksom. Sen så tar det väldigt lång tid, iallafall för mig, innan jag liksom vågar göra nästa grej hos den här personen. Sen så kommer ju nästa steg och det är att man vågar men säger att personen får ha tv:n på utanför. Så det är långt till det där att bara ha öppen toalettdörr, förklarar han innan han fortsätter:

Annons

– Så jag kan nog säga att jag och Lotta är på den grejen nu att "okej Lotta, jag kommer behöva att du går och sätter på musik nu för jag behöver göra en grej".

Annons