ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Stefan Odelberg i rullstol – nu berättar han om skräckupplevelsen

27 aug, 2022 
Felicia Hovryd
Elin Jonasson
Stefan Odelberg
På söndag är det premiär för Bingolotto igen!
Men nu berättar programledaren Stefan Odelberg om skräckupplevelsen som inträffade under semestern som gjorde att han hamnade i rullstol.
Annons
BingoLotto – minns du programledarna?Brand logo
BingoLotto – minns du programledarna?

Nu när sommarens säsong av Bingolottos sommarkväll avslutats och hösten står för dörren drar snart Bingolotto igång igen.

Det betyder även att tittarna får se den omtyckta programledarduon Lotta Engberg, 59, och Stefan Odelberg, 48, tillbaka i tv-rutan igen.

Bingolotto har premiär 28 augusti och i premiärprogrammet så gästas de av poptrion GES som består av Anders Glenmark, 68, Thomas ”Orup” Eriksson, 63, och Niklas Strömstedt, 64.

Men tiden innan dess har inte varit allt lätt för den folkkära programledaren Stefan Odelberg...

Stefan Odelbergs känslor inför Bingolotto-premiären: ”Jättekul”

I ett meddelande till Hänt berättar Stefan sina tankar inför premiären igen.

”Premiären känns jättekul! Otroligt att få arbeta med Sveriges bästa program och föreningslivets finaste organisation Bingolotto och Folkspel”, skriver Stefan till Hänt och fortsätter:

”Mitt tredje år startar nu och jag är tacksam för det fina stöd och den glädje publiken ger mig. Det skall också bli kul att se hur sminket skall klara min sommarnyans också innan den försvinner.”

Stefan Odelbergs olycka – hamnade i rullstol: ”Inre blödningar”

Men allt har inte gått som på räls för programledaren, under sommaren så har Stefan råkat utför en allvarlig olycka som gjorde att han fick sitta i rullstol.

Annons

På sin Instagram delade han med sig av skräckupplevelsen och några bilder från olyckan.

”En olycka händer sjukt lätt, jagar ett förrymt heliumdjur och får ett astungt ståbord helt i metall över min fot med kanten av bordet på min ankel och fotknöl. Stort tack för superhjälp blixtsnabbt av alla inblandade med både is, högläge, bandage, olika tryck, rullstol och all annan hjälp”, skriver Stefan på sin Instagram.

På bilderna ser man hur Stefan ligger ner och får hjälp med skadan efter att fått bordet över foten, men även hur han på en senare bild sitter i rullstol med ett stort bandage runt ankeln.

För Hänt skriver Stefan att foten nu har blivit bättre, men att han känner en viss oro att stödja på foten efter olyckan.

”Foten börjar läka riktigt bra men jag är tvungen att linda den varje dag. Fortfarande ostabil i känslan men jag vågar utmana den så att den byggs upp. Inre blödningar och ett ledband som precis klarade sig”, skriver han till Hänt.

Även många följare har engagerat sig efter Stefan publicerat bilden, flera skickar nu krya-hälsningar.

”Aj aj så ont som det gör. Krya på dig”, skriver en person i en kommentar.

Men neeeeej, inte okej, krya på dig”, hälsar en annan.

Nu hoppas vi att foten läker som den ska och att Stefan snart är på fötterna igen!

FOTO: TV4, INSTAGRAM

Annons