ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Stefan Odelbergs avslöjande om nya jobbet: ”Känns fantastiskt”

07 sep, 2023 
Frida Eklöf
Vi är vana vid att se Stefan Odelberg i Bingolotto.
Men nu ska han testa ett nytt format, han ska nämligen göra en show i Göteborg i höst.
Nu berättar han om det nya jobbet och hur förberedelserna går!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Lotta Engbergs galna utmaning i Fångarna på fortetBrand logo
Lotta Engbergs galna utmaning i Fångarna på fortet

Stefan Odelberg, 49, gjorde sin första medverkan i Bingolotto 2019, när han hoppade in för den förra programledaren Rickard Olsson, 56.

Året därpå blev Stefan programledare på heltid i Bingolotto tillsammans med artisten Lotta Engberg, 60. Sedan dess har duon turats om att styra skutan under de senaste åren.

Men i våras stod det klart att Stefan skulle komma att bli ersatt av komikern Daniel Norberg i Bingolotto.

Stefan Odelbergs avslöjande om nya jobbet: ”Känns fantastiskt”

Trots att det inte blev något förlängt kontrakt för Stefan så har han ändå fullt upp. I höst kommer han nämligen att göra showen Get ready for my close up varje fredag och lördag från oktober till december i Göteborg.

När Hänt når Stefan berättar han om showen och de förberedelser som krävs.

– Vi har som tagline i showen som kommer underhålla, överraska och vända upp och ner på din verklighet. Och det är det som man kommer få, säger Stefan och fortsätter:

Annons

– Det finns nog ingen show som är så personlig och intim som den här showen är, utan det här är en ny showupplevelse där man inte tittar på skärmar utan man sitter liksom i ett rum som är fyllt av magi.

Förberedelserna är i full gång inför showen.

– Det känns fantastiskt. Jag känner mig lite stressad för jag vill få in så mycket i den men jag känner att jag måste börja välja vilka grejer som ska vara kvar i showen och vilka som inte ska vara kvar.

Stefan Odelberg trollade bort sig i direktsändning

I en av Bingolottos direktsändningar i juni tidigare i år valde Stefan att genomföra ett magitrick. Han klev då in i en låda där han skulle byta om till sommarkläder så snabbt som möjligt, och under tiden stoppade de in ett parasoll tvärs genom lådan.

– Stefan har precis försvunnit, han är inte hos dig?, sa Lotta då i programmet.

De avslutande 20 minuterna fortsatte därefter utan Stefan, som aldrig kom tillbaka. Men i direktsändningen hyllades han med bilder från sin tid på Bingolotto.

– Du har varit underbar att jobba med, sa Lotta.

FOTO: Ola Axman/TT

Annons