ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Stefan Odelberg avslöjar stora ändringen i Bingolotto inför nyårsbingot

31 dec, 2022 
Michaela Mastad
André Färnsveden
Stefan Odelberg
Att spela bingo på nyårsafton har blivit en tradition för många svenskar.
Nu avslöjar programledaren Stefan Odelberg en förändring i årets upplaga av Bingolotto.
”Kommer att hålla många år”, skriver Stefan till Hänt.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Här pussas Lotta Engberg och Mikael Sandström på röda mattanBrand logo
Här pussas Lotta Engberg och Mikael Sandström på röda mattan

Många spelade som vanligt Bingolotto under uppesittarkvällen. Men för de som inte lyckades vinna något på den stora spelkvällen finns det en ny möjlighet under nyårsafton. Då är det nämligen dags för ännu en stor kväll för programmet.

I årets upplaga leds programmet som vanligt av Stefan Odelberg och Lotta Engberg som även är programledare under de vanliga sändningarna i Bingolotto. Men eftersom nyårsafton är en lite större kväll kommer duon att få uppbackning av gästerna Sarah Dawn Finer och Daniel Norberg.

Så är Stefan Odelbergs relation till Lotta Engberg

Stefan Odelberg och Lotta Engberg har lett Bingolotto tillsammans i ca två år och duon gör det verkligen med bravur. När Hänt intervjuade Odelberg inför förra årets Bingolotto uppesittarkväll så berättade han hur deras relation ser ut utanför jobbet.

Annons

– Hon har Soldoktorn och jag är ju tillsammans med Petra Johansson, som är sex- och relationscoach, sade Stefan.

Han utvecklade då med att berätta om kommande parmiddagen tillsammans med kollegan Lotta Engberg och hennes sambo:

– Hon är ihop med en läkare och jag är ihop med en sex- och relationscoach. Jag ser fram emot den första middagen vi ska ha, vi fyra ihop. Vi har inte haft den än, men vi har sagt att vi ska ha den.

Stefan Odelberg bekräftar ändringen i nyårsbingot

Men nu är det bara några timmar kvar av 2022 och med detta sagt så vet de flesta att Bingolottos nyårsbingo står för dörren. Det är dags för Lotta och Stefan precis som förra helgen att ta på sig nyårsdressen och briljera i tv-rutan. När Hänt når Stefan inför kvällen berättar han om en förändring som har kommit till detta år.

”Vi har låtit specialgjuta en stor bronsklocka som vi ska ha på 12-slaget. London har Big Ben, Ringaren i Notre Dame hade sin och nu har vi vår egna och den kommer att hålla många år. 200 kg väger den så det är en stor pjäs. Funderar på att ha den hemma på väggen efter nyår. Ska bara förstärka den lite”, skriver Odelberg i ett meddelande till Hänt.

Även när duon gästade Nyhetsmorgon inför den stundande kvällen så fick man se en skymt av den nya klockan.

Bingolotto

FOTO: TV4

Annons