BreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreaking
LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Stefan Holms oväntade utseendeförändring – efter heta karriärbytet

15 jun, 2023 
Daniel Sörensen
Stefan Holms oväntade utseendeförändring – efter heta karriärbytet.
Han har EM-, VM- och ett uppmärksammat OS-guld på sin meritlista.
Stefan Holms nuvarande yrkesval är av det lite mer oväntade slaget – likaså hans senaste detalj i utseendet.
Instagram haglar kommentarerna in från överraskade följare.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Melwin Holm slår världsrekordBrand logo
Melwin Holm slår världsrekord

När man tittar tillbaka på den före detta höjdhopparen Stefan Holms, 47, karriär tänker man främst på framgångarna. OS-guldet i Aten 2004, VM-silvret i Paris året innan, EM- och VM-guld från flera inomhusmästerskap. Dessutom har han tilldelats de finaste priserna som finns att vinna i Sverige: Bragdguldet och Jerringpriset.

Han är också känd för nöjespubliken genom sin medverkan i Mästarnas mästare och Smartare än en femteklassare, sina dubbla segrar i På spåret, som domare i Gäster med gester samt som gäst i Legomasters tillsammans med sin höjdhoppande son Melwin Lycke Holm, 18. Stefan Holm är nämligen själv en uttalad Lego-älskare.

Stefan Holm med kärleken Jessica Eriksson.
Stefan Holm med kärleken Jessica Eriksson.

Stefan Holms karriär med fästmön Jessica

Stefan Holm kan även titulera sig författare då han under de senaste åren har skrivit flera romantiska noveller ihop med sin fästmö Jessica Eriksson till den audioerotiska appen Blanchestories. Ljudbokstjänsten riktar sig till kvinnor som gillar ”romotica”, en blandning av romantik och erotik. Holm och Erikssons serie Dessa tankar på dig släpptes i sex delar i slutet av förra året och den lutar åt den mer klassiska kärleksnovellen.

Annons

Den handlade om William och Alice som hittar varandra i en vardaglig situation. Författarparet – som förlovade sig i London så sent som 15 mars – beskriver sin historia som ”lite hetare feelgood”. De vill också låta läsarna bygga upp en fantasi och därför inte skriva alltför detaljerat.

Paret förlovade sig i London tidigare i våras.
Paret förlovade sig i London tidigare i våras.

– Det kan ju också bli hetare, i läsarnas huvud, det som inte är skrivet. Man behöver inte skriva fram allt, har Stefan Holm tidigare sagt till Nya Wermlands-Tidningen.

Visar upp nya utseendet på sociala medier

Det är inte bara Holms skönlitterära författarkarriär som är ny. På Instagram publicerade han i början av veckan en bild med en minst sagt oväntad detalj i sitt utseende. Han såg nämligen inte alls ut som man är van att se honom.

Annons

Om någon behöver någon som spelar polis i en film som utspelar sig på 70-talet är jag redo…”, skriver han.

Stefan Holms nya look, med en läcker mustasch i centrum.
Stefan Holms nya look, med en läcker mustasch i centrum.

På bilden syns den före detta elitidrottaren med en prydlig och mörk mustasch. Någonting som de flesta av hans följare ändå tycks uppskatta.

Klart det ska vara mustasch”, skriver en.

Din snyggaste look”, uttrycker en annan.

En tredje skriver detta, och syftar på en gammal, klassisk deckarserie:

Så klädsamt!! Magnum säger jag bara!”.

Många tycker att Holm är lik känd tv-profil

Sedan finns det också en hel drös följare som kommenterat samma sak, nämligen att en mustaschprydd Stefan Holm är lik en annan känd svensk.

Lika som bär: Erik Haag och Stefan Holm.
Lika som bär: Erik Haag och Stefan Holm.

Tycker att du liknar Erik Haag”, skriver en.

Trodde det var Erik Haag först”, säger en annan.

... Eller Erik Haags smärtare lillebror”, kommenterar någon.

FOTO: Instagram, Karin Törnblom/TT, Bertil Enevåg Ericson/TT

Annons