TV4-tittarna rasar efter Robinson-Sandras avslöjande i Nyhetsmorgon

Robinson-Sandra & Jenny Alversjö i Nyhetsmorgon

Tv-profilen Sandra åkte iväg till inspelningen av Robinson med vetskapen om att hon hade en hjärntumör.
Nu rasar TV4-tittarna efter att hon i Nyhetsmorgon berättar hur hon fick beskedet.
0:59

Efter reklamen: Karl Fredrik på Österlen är tillbaka – se trailern här

(0:59)

Slå på ljud

Årets säsong av överlevnadsprogrammet Robinson är i full gång och tittarna har hunnit lära känna deltagarna som är med och kämpar om den prestigefulla statyetten.

En deltagare som länge haft som dröm att vara med i startfältet av programmet är Sandra Cucarano, 25, som annars jobbar som försäljningschef i Stockholm.

Sandra gjorde entré i Robinson som en underdog tillsammans med fyra andra deltagare och valde att ansluta sig till lag Nord med lovorden att hon kunde göra upp eld. Efter flera om och men började de andra deltagarna tvivla på hennes kunskaper och hon röstades ut under hennes första öråd – däremot fick hon chansen att ta revansch i lag Syd, vilket hon valde att göra.

Robinson-Joel bryter ihop efter gruppens beteende: "Motbjudande"

Se klippet här!

Robinson-Sandras avslöjande i Nyhetsmorgon – så upptäckte hon hjärntumören

Sandra åkte till Robinson med förhoppningen om att vara med om sitt livs äventyr. Men när hon åkte dit hade hon också mötts av ett tungt besked ganska nyligen, nämligen att hon hade en hjärntumör. I programmet berättar hon att hon inte vet om den är godartad eller elakartad än, men att hon verkligen ville vara med i Robinson innan en eventuell operation.

I Nyhetsmorgon berättar hon nu hur allting började.

– Jag blev bemött av en läkare som skrattade åt mig. Jag sa att "jag kommer inte lämna detta rummet förrän du har skickat en remiss till en magnetröntgen", berättar hon.

Hon fick sedan genomgå två magnetröntgen men fick däremot inga svar på flera månader – tills en läkare ringde för att bekräfta en tid för operation som skulle ske några dagar senare. Beskedet om hennes hjärntumör hade kommit i en vårdapp.

– Jag blev helt förkrossad, hade dödsångest från torsdag till måndag till första gången jag fick prata med en faktisk läkare, säger Sandra Cucarano i Nyhetsmorgon.

Exklusivt
Madeleine lämnar USA – därför återvänder hon till Sverige

TV4-tittarnas starka reaktioner efter avslöjandet

Och Sandras avslöjande får tittarna att rasa. De menar nämligen på att det är fruktansvärt att man kan få ett sådant stort besked på det sättet.

Det som hände Sandra är förjävligt” skriver bland annat en person.

Hur får det gå till såhär???”, fyller en annan i.

Helt galet för det första att inte bli trodd av vården och för det andra att inte få besked om diagnos förrän dagar kvar till en sån stor operation”, skriver en tredje.

Det är även många som hyllar henne för att hon vågar prata om det samt hoppas att hon kommer få må bra framöver.

FOTO: TV4

SENASTE NYTT!