pernilla wahlgren

Starka reaktioner mot Pernillas förbjudna gest – nu svarar hon

Pernilla Wahlgren.

Nyligen var Pernilla Wahlgren och Christian Bauer på bröllop.
Men Pernillas klädval skapade starka reaktioner – nu ger hon svar på tal!

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Här avslöjar Pernilla Wahlgren sanningen till Christian Bauer: ”Jag har en låsning”
0:57

Efter reklamen: Här avslöjar Pernilla Wahlgren sanningen till Christian Bauer: ”Jag har en låsning”

(0:57)

Slå på ljud

I sommar hade artisten Pernilla Wahlgren, 55, den stora äran att få hoppa in och sommarjobba som allsångsledare i tittar favoriten Allsång på Skansen som kommer tillbaka i rutan på SVT varje sommar.

Under säsongens program av Allsång på Skansen gästades Pernilla av flera folkkära artister, bland annat artister som Zara Larsson, Darin, dansbandet Sven-Ingvars, komikern Hampus Nessvold, Carola och Dragrace Sverige vinnaren Admira Thunderpussy.

I sista programmet avslöjade Pernilla det stora glädje beskedet och berättade att hon kommer komma tillbaka igen och leda Allsång på Skansen även nästa år.

Pernilla och Christians lycka – var på bröllop

Nyligen gick den nya allsångsledaren Pernilla och fästmannen Christian Bauer, 57, på ett romantiskt bröllop tillsammans.

Det var nämligen det kärleksfulla parets vänner Karl Dyall och Josefine Bengtsson som gifte sig, på Instagram delade Christian med sig om sina känslor efter vigseln mellan vännerna.

"Vilket heeelt underbart magiskt fantastiskt kärleksfullt vackert bröllop mellan Karl & Josefine, kärlekstårar blandades med massa skratt, glädje och sång Sååå lycklig att jag & min älskade blivande fru fick dela denna oförglömliga stund/plats med er", skriver Christian på sin Instagram.

Pernillas klädval på bröllopet får kritik

Även Pernilla la ut bilder från bröllopet som väckte starka reaktioner ifrån hennes följare på Instagram i kommentarsfältet.

På bilden kan man se hur Christian har på sig en blå kostym och Pernilla en vit somrig klänning, något som är en högt förbjuden och en respektlös gest för bröllopsgäster då det är brudens färg.

Nu svarar Pernilla på kritiken ifrån följarna och förklarar varför hon bar vitt och bröt mot det förbjudna ”regeln” under vännernas bröllop.

”Nu kommer kommer jag få kommentarer på min kommentar: trodde det bara var bruden som bär vit klänning, gästerna ska ha annan färg, dock inte rött” skriver en av person i kommentarerna.

”Absolut, men i detta fall, bads alla gästerna bära vita kläder” skriver Pernilla och svarar på kritiken kring hennes ”förbjudna” klädval.

FOTO: TT & Instagram

FRÅN FÖRSTASIDAN