TRENDAR JUST NU!Bianca IngrossoPernilla WahlgrenFarmen 2024Melinda JacobsE-type

TV4-tittarnas starka reaktioner efter premiären av Marko och Irma

13 jan, 2023 
Markoo Irma
I programserien Marko och Irma får vi följa Marko ”Markoolio” Lehtosalo och hans mamma Irma Lehtosalo när de ska bygga ett nya hus till henne.
Men vad tycker tittarna om programmet egentligen?
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Markoolio bryter tystnaden – berättar om relationen till mammaBrand logo
Markoolio bryter tystnaden – berättar om relationen till mamma

Marko ”Markoolio” Lehtosalos, 48, och hans mamma Irma Lehtosalo, 67, är aktuella i deras alldeles egna programserie Marko & Irma. I serien får vi följa bygget av mamma Irmas nya hus.

– Bakgrunden är att jag köpte ett hus åt henne på Ingarö för 12 år sedan. Men sedan upptäckte vi att huset var angripet av mögel, så det började rinna i näsan och klia i ögonen, berättar Marko Lehtosalo för TT.

Och redan efter första avsnittet var tittarna snabba på att säga sitt!

Tittarnas starka reaktioner efter premiären av Marko & Irma

Det är på TV4:s Facebook-sida som tittarna uttrycker sin stora glädje över programmet. Många menar att det är fint att få se Markoolio och Irmas relation till varandra.

”Och så härligt att se ett normalt program som inte är uppgjort sen start och utan att folk gör sig till. Blir ju glad att se Marko och Irma och deras goa jargong trots dom svårigheter i livet dom haft”, skriver en tittare i en kommentar.

Annons

Jag blev positivt överraskad och då hade jag ändå ganska höga förväntningar. Mamma Irma är så härlig och Marko också. Starkt av Irma att bli av med sitt missbruk!”, skriver en annan.

”Vilket härligt program fylld av glädje, sorg, förtvivlan, förhoppning, kärlek och ärlighet.Ser fram emot nästa vecka och hur projektet fortskrider. Säger som många här innan; det bästa programmet på länge”, hälsar en tredje.

Så mycket är Irmas villa värd

Huset ligger på Ingarö, i Stockholm skärgård, och i Nyhetsmorgon berättade artisten att det är ett hus som betyder väldigt mycket.

– Det blev egentligen ganska känsligt för vi kom till ett beslut där att vi tänkte ”kan vi renovera det här huset nu?”, men då sa folk som har koll på det där att ”ni kommer att stöta på patrull efter patrull och det kommer ändå att sluta med att ni river huset”.

Enligt en uppskattning av Booli är villan värderat till 3 340 000 kronor. Om priset är innan eller efter renoveringen framgår dock inte.

FOTO: TV4

Annons