ExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtra
TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Edvin Törnblom

Så mycket är Irma Lehtosalos villa värd – se prislappen här

12 jan, 2023 
André Färnsveden
Marko och Irma.
I en ny serie hjälper Marko ”Markoolio” Lehtosalo sin mamma Irma att renovera huset han en gång köpte till henne.
Men hur mycket är egentligen huset värt?
Svaret hittar du här!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Markoolio bryter tystnaden – berättar om relationen till mammaBrand logo
Markoolio bryter tystnaden – berättar om relationen till mamma

I en ny serie på TV4 får tittaren följa kända sångaren Marko Lehtosalo, 48, även känd som ”Markoolio”, och hans mamma Irma Lehtosalo, 67. Premissen är att de ska renovera och bygga ett nytt hus åt Irma. Enligt programbeskrivningen ligger huset på Ingarö, i Stockholm skärgård.

Huset köpte Marko till sin mamma för drygt tolv år sedan – något han berättar om i seriens första avsnitt.

– Det här huset köpte jag till henne för tolv år sedan. Jag ville att hon skulle komma ifrån alkisarna där hon bodde, säger han i serien och fortsätter:

– Och min plan funkade.

Annons

Irma om huset innan renoveringen: ”Kan inte bo där”

Anledningen till att de valde att renovera huset är att det bland annat att fanns mögel och råttor som sprang omkring. Irma kunde inte längre stå ut och
Det berättar de om när de gästade Nyhetsmorgon inför premiären.

– Det är hemskt. Visst att det är mögel, svart mögel så jag tänker att jag kan inte bo där, säger Irma.

Marko bestämde sig då för att hjälpa sin mamma igen, som han gjorde tolv år tidigare. Han berättar att huset har ett sentimentalt värde då det fick hans mamma att sluta dricka och därför ville han sig inte göra av med det.

– Det var ju ett hus som betydde väldigt mycket, då slutade mamma dricka, när du flyttade in där, säger Marko och tittar mot Irma innan han fortsätter:

– Så det blev egentligen ganska känsligt för vi kom till ett beslut där att vi tänkte ”Kan vi renovera det här huset nu?”, men då sa folk som har koll på det där att ”ni kommer att stöta på patrull efter patrull och det kommer ändå att sluta med att ni river huset”.

Annons

Vidare berättar Irma att hon grät när de rev sönder huset medan Marko tyckte det var ganska roligt att få vara med i rivningen.

Så mycket är Irma Lehtosalos villa värd

Men hur mycket är egentligen huset värt? Jo, enligt en uppskattning av Booli är villan värderat till 3 340 000 kronor. Den bedömningen görs utifrån flera faktorer, som exempelvis området, när det är byggt, storlek och vad andra i närheten har sålt sina hus tidigare för.

Om priset är innan eller efter renoveringen framgår inte.

FOTO: Karin Törnblom/TT, TV4

Annons