Idol 2023 marknadsföring banner

Starka reaktioner efter Marie Serneholts nya bild på tvillingarna Philip och Nicholas

05 jul, 2021 
https://image.hant.se/lovisa-byline.jpg.jpg?imageId=7617233&x=0&y=0&cropw=89.74358974359&croph=100&width=1318&height=1318
Lovisa Ström
Marie Serneholt med tvillingarna
Tillsammans med kärleken Fredric Palmqivst har Marie Serneholt tvillingarna Philip och Nicholas. Nu lägger hon upp en bild med barnen som får många att reagera.
Annons
Allt om Marie Serneholt
Allt om Marie Serneholt

Marie Serneholt är en av Sveriges mest kända tv-profiler och har genom åren lett stora program som Melodifestivalen, Bingolotto och Sommarkväll. Men när hon inte är i rutan umgås hon med sin familj som består av kärleken Fredric Palmqvist och tvillingarna Philip och Nicholas.

Nu lägger hon upp en bild tillsammans med barnen som får många att reagera.

Marie Serneholt om kampen med barnen

Det var den 16 september 2018 som sönerna Philip och Nicholas kom till jorden. Lyckan var total och på Instagram delade Marie med sig av den fantastiska nyheten genom att lägga upp en bild på sönerna i matchande små kläder. I kommentarsfältet var det hundratals som skrev för att gratulera de nyblivna föräldrarna och sedan dess har Marie flitigt delat med sig av deras liv hemma i Stockholm. Men att ha två småbarn är inte alltid det lättaste och in intervju med tidningen Mama har hon tidigare berättat om svårigheten med att ha två barn i samma ålder.

Annons

– Tänk dig allt vad det innebär att få ett barn, hur omvälvande det kan vara. Ta det gånger två. Samtidigt. Barnen har samma behov, samtidigt. Många tycker att det är en stor utmaning att få ett barn på två föräldrar. Tänk då hur det är att ha två bebisar på två föräldrar. Det är en extrem utmaning och kräver mycket logistik, planering och support. Man känner sig ofta otillräcklig, kan jag säga, berättade hon då.

Starka reaktioner efter upptäckten i bilden på tvillingarna

Men nu är det sommar och precis som många andra är Marie och barnen ute och njuter av den härliga värmen. På Instagram har hon delat med sig av bilder från när de äter god mat, simmar i poolen och åker på utflykter, och följarna blir lika glada varje gång hon delar något på de små pojkarna. Men en av hennes senaste bilder har fått många följare att tappa hakan.

”Den här kvällen med min lilla familj var 100%”, skriver hon under bilden på sig själv tillsammans med sönerna.

Annons

Och i kommentarsfältet är det många som är fascinerade över att de redan blivit så stora.

”Vad stora pojkarna blivit”, skriver bland annat en följare under bilden.

”Vad de växer!”, utbrister en annan.

”Gud vad stora grabbarna blivit!!”, skriver en tredje.

Annons