Artikeln innehåller reklamlänkar
TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Starka reaktioner efter nya bilderna på Honey Boo Boos mamma: "Tuff situation att hantera"

15 jun, 2018 
AvStina Dahlgren
Mama June har haft en tuff period med sjukhusbesök och ögonoperationen. Efter viktraset på 140 kilo har hon nu gått upp en del igen. Nu berättar hon varför.
Annons

June Shannon, 38, mer känd som ”Mama June” från realityserien Here comes Honey Boo Boo har genomgått en omfattande viktresa. Hon rasade hela 140 kilo samtidigt som hon gjorde flera skönhetsingrepp. Till slut var hennes forna jag ett minne blott och fansen kände knappt igen henne.

Den stora viktnedgången resulterade till slut i en kollaps och hon fick föras till sjukhuset för behandling. Strax därefter kom nästa bakslag. Hon vaknade upp en morgon och hade förlorat synen på båda ögonen. Än en gång fördes hon till sjukhuset där läkarna konstaterade att hennes näthinnor hade lossnat och att hon behövde opereras. 

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

När hon och dottern Alana ”Honey Boo Boo” Thompson, 12, häromdagen dök upp på röda mattan reagerade många på att Mama June verkade ha lagt på sig en del vikt igen. Nu förklarar hon varför. 

– Jag har fått tillbaka några kilon, men nej nej tänk inte tanken, jag har gått upp kanske 11 kilon men det är bara för att jag har genomgått en operation och varit tvungen att ligga ner, säger hon till sajten Radar online.

Annons

Hon säger att det har varit en tuff period för henne. Samtidigt har hon spelat in två realityserier samtidigt.

– Det har varit som att slå lite på sig själv för jag har fått tillbaka mina gamla vanor och beställt mycket hämtmat till barnen eftersom att jag inte har kunnat laga mat, så det har varit en tuff situation att hantera.

Hon vill dock inte gå tillbaka till sitt förra liv utan är fast besluten att försöka hålla en hälsosam livstil och ta hand om sig själv. Hon har dock fortfarande problem med ögonen och kämpar varje dag för att få vardagen att gå ihop.

– Ögonen är fortfarande röda efter operationen. Jag försöker kämpa på med den synen jag har i vänstra ögat men jag har ingen syn alls i det högra, säger Mama June.

Foto: IBL, REX

Annons