LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Tittarnas starka reaktioner efter Karl Fredrik Gustafssons avslut

29 jun, 2023 
Jonna Lawaetz
Programmet Karl Fredrik på Österlen har tagit tittarna med storm.
Nyligen sändes sista avsnittet av programmet och flera tittare har reagerat på en utmärkande detalj.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Karl Fredrik och Petter Kjellén avslöjande om varandraBrand logo
Karl Fredrik och Petter Kjellén avslöjande om varandra

TV4:s succéprogram Karl Fredrik på Österlen hade premiär för sin fjärde säsong i början av juni. I vanlig ordning får vi följa trädgårdsmästaren Karl Fredrik Gustafsson, 36, tillsammans med kärleken Petter Kjellén när de driver sin gårdsbutik på Eklaholm i Skåne.

Inför säsongspremiären avslöjade Karl Fredrik att det var en underhållande, lärorik, rolig, vacker och överraskande säsong som väntade av programmet.

Under onsdagskvällen sändes sista avsnittet av programmet och visst uppfyllde säsongen alla de inslag som Karl Fredrik lovade.

Men det var en detalj i årets säsong som utmärkte sig och som nu skapar starka reaktioner bland tv-tittarna.

Tittarnas starka reaktioner efter avslutet för Karl Fredrik på Österlen

Det som tittarna reagerar på är att årets säsong av programmet är ovanligt kort, med sina fyra program. Vanligtvis brukar säsongerna sträcka sig något längre än så, säsong två och tre hade nämligen dubbelt så många avsnitt vardera.

Annons

På TV4:s Facebook sida är det flera av tv-tittarna som väljer att uttrycka sitt missnöje över den ovanligt korta säsongen.

”Det är så tråkigt att det är slut, hoppas att jag få se många mer program. Jag vill se mer av er, ni är så bra! Kom snart tillbaka med mer program. Ha en skön sommar nu”, skriver en.

”Men är det redan slut? Flera avsnitt nästa säsong önskas”, hälsar en annan.

”Bara 4 avsnitt? Vill ha minst 4 till”, kommenterar en tredje.

”Hade hoppats på fler avsnitt. Bara 4, kunde ha gått hela sommaren. Han och Petter är så duktiga. Jag kommer sakna programmet”, skriver en fjärde.

Även på Karl Fredriks Instagram är det flera följare som skriver att det var en alldeles för kort säsong och att de önskar fler och längre säsonger framöver.

Därför är nya säsongen av Karl Fredrik på Österlen bara fyra avsnitt

”Beställningen var sådan från TV4 så inget konstigt! 4 härliga extra bra avsnitt!”, skriver Karl Fredrik i ett meddelande till Hänt.

Om det blir en femte säsong av succéprogrammet återstår att se, men det råder ingen tvekan om att tittarna verkligen vill se mer av Karl Fredrik och Petter i tv-rutan.

FOTO: Hänt, TV4

Annons