arvingarna

Arvingarnas framträdande i Bingolottos uppesittarkväll skapar reaktioner

Arvingarna i Bingolottos uppesittarkväll

Arvingarna var en av gästartisterna under årets uppesittarkväll.
Efter deras framträdande vällde kommentarer in med reaktioner från tv-tittarna.

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Skrattfest när Arvingarna berättar gamla minnen: "Kilten flög upp"
0:39

Efter reklamen: Skrattfest när Arvingarna berättar gamla minnen: "Kilten flög upp"

(0:39)

Slå på ljud

Uppesittarkvällen den 23 december är Bingolottos största kväll på året. 2021 var det cirka 2,4 miljoner svenskar som satt bänkade i tv-sofforna och hoppades på miljonvinsten. Men kvällen handlar inte bara om bingo, den är även fullspäckad med förstklassig underhållning med några av Sveriges mest folkkära artister och tv-personligheter.

Programmet leds av programledarduon Stefan Oldsberg, 48, och Lotta Engberg, 59, som tillsammans lett programmet sedan hösten 2020. Denna uppesittarkväll blir deras tredje att leda tillsammans.

ANNONS: Passa på – ett riktigt schysst elavtal! 0 kronor i månadsavgift i 9 månader och en öresrabatt på det rörliga elpriset som motsvarar 7,5 öre/kWh inklusive moms. Ingen bindningstid, ingen uppsägningstid. Läs mer hos Skellefteå Kraft (Extern Länk)

Arvingarna om uppesittarkvällen: "Jättetrevligt"

Några av gästerna i avsnittet var Arvingarna, Tone Sekelius, Måns Zelmerlöw, Carola Häggkvist och Kristina "Keyyo" Petrushina.

Det omåttligt populära dansbandet Arvingarna har uppträtt i Bingolotto hela 40 gånger genom åren, och kan nästan ses som en institution i Bingolotto-sammanhang. När Hänt pratar med Lasseman från bandet berättar han om känslorna om att gästa uppesittarkvällen.

– Det är ju jättetrevligt. Det är ju trevligt att det är i Göteborg, för då kan man vara med där och så är man ändå hemma på julaftonsmorgon, sa han.

Innan programmet var det oklart om dansbandsgruppen skulle stå på scenen mer än en gång under kvällen. De är nämligen alltid lite "stand-by" om Bingolotto-produktionen vill att de ska sjunga mer, men detta är aldrig något som tittarna får se.

– Det vet man väl aldrig. Det är planerat ett nummer. Men alltid när vi har varit där så har de frågat oss om vi kan göra det och det och det. Så det kan säkert bli något mer, sa Lasseman till Hänt då.

Tittarnas reaktioner på Arvingarnas framträdande

Det blev inga avhopp eller sjukdomsfall bland de inbokade gästerna i årets uppesittarkväll. Därmed behövde Arvingarna inte hoppa in och täcka upp en lucka i programmet och det blev bara ett framträdande för gruppen.

Ett framträdande som uppskattades av många. Den populära gruppen framförde den nya låten Klart det ska bli jul, som släpptes i november i år. Efter framträdandet vällde kommentarer in från överförtjusta fans.

"Dom är alltid så fantastiska", skriver en.

"Alltid lika bra", skriver en andra och får medhåll av en tredje:

"Helt fantastiskt"

"Så himla fint av bästa Arvingarna", uttrycker sig en fjärde.

Arvingarna i Bingolottos uppesittarkväll

Arvingarna i Bingolottos uppesittarkväll.

FOTO: TV4, Tommy Holl/TT

FRÅN FÖRSTASIDAN