Tittarnas starka reaktioner efter Adams tårar i Sveriges mästerkock

ADAM THULIN

Adam Thulin är en av storfavoriterna i årets säsong av Sveriges mästerkock. I det senaste avsnittet brister det för Adam – vilket får tittarna att reagera starkt.

0:24

Efter reklamen: Sveriges mästerkock-Helena Ekmans ord till Mischa Billing: ”Jag köper”

(0:24)

Årets säsong av Sveriges mästerkock är i full gång och efter kvällens avsnitt återstår bara tre duktiga kockar! Detta innebär att det är kvartsfinal nästa vecka och de kockarna som ikväll blev klara för kvartsfinal är Adam Thulin, 21, Jimmy Guo, 30, och Helena Ekman, 47.

I kvällens program gällde det att visa sig extra uppfinningsrika och kreativa i köket då uppgiften var att laga en välsmakande och vacker fusionrätt. De två som lyckades sämst var Helena och Sebastian Jogér, 25, och fick kavla upp ärmarna och baka en traditionell Budapestbakelse.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Tittarnas kritik mot Sveriges mästerkock 2022

Den här säsongen av Sveriges mästerkock har i vanlig ordning lockat många tittare och stort engagemang. Men det har också upprört många känslor. Bland annat blev tittarna rejält upprörda efter en tripp till Maldiverna där ett avsnitt spelades in.

"Varför väljer produktionsbolaget att skicka deltagare och tv-team till Maldiverna med flyg mitt under skenande klimatkris?", skrev en irriterad tittare på programmets Instagram.

Sveriges mästerkock-Sebastians hinder under tävlingen: ”Känner ingen smak”

Se klippet här!

Men det är inte den enda kritiken som programmet fått. Efter förra avsnittet hände nämligen något som fick tittarna att se rött. Sebastian var nämligen sjuk och det var märkbart att han hade svårt att andas. Detta reagerade tittarna på.

Hur kan man låta Sebastian vara i mästerkocken med corona? Han har ingen smak och är förkyld”, skriver en upprörd tittare.

Är man förkyld eller om det är corona har man tyvärr inget i köket att göra... då ska man vara hemma..”, instämmer en annan.

Han borde ha fått avstå tävlan. Han såg verkligen inte frisk ut och i tider som dessa … nej. Hur kunde han få vara med???”, skriver en tv-tittare som anmärker på hur sjuk Sebastian såg ut.

Starka reaktioner efter Adams tårar i programmet

Men nu är som sagt äventyret över för Sebastians del och nu är det dags för Adam, Jimmy och Helena att ta sig an kvartsfinalen. Många tittare hejar nämligen på Adam, dels på grund av sitt stora kulinariska kunnande, men också för att han visar prov på en ödmjukhet som går rätt genom rutan.

Kritik mot Robinson – efter upptäckten om deltagarna

När Adam läste upp ett brev han fått från sin familj förvandlades programmet till en stor gråtfest. Den innerliga hälsningen från Adams föräldrar, som stöttar sonen i hans kockdrömmar, fick tårarna att spruta på både Adam och hans medtävlanden.

– Jag tänker mycket på mamma, säger Adam i programmet.

Och i kommentarsfältet får Adam mycket stöd:

”Sagt de förut men jag säger de igen! Du är boss. Jag tror på dig, lycka till ikväll”, skriver en tittare.

”Stort grattis till avancemang. Ta hem alltihop nu! Jag håller på dig.”, skriver en annan.

FOTO: TV4

SENASTE NYTT!