ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Starka reaktioner från tittare – efter Babben Larssons framträdande

24 dec, 2022 
André Färnsveden
Babben Larsson fick den stora äran att vara årets julvärd på SVT.
Nu träder tittare fram och reagerar starkt på hennes framträdande.
– Vi har fått sms inne på redaktionen, säger Horodoct Moravejzade, projektledare på SVT, till Hänt.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Hänts julkalender 24 - God jul från Babben LarssonBrand logo
Hänts julkalender 24 - God jul från Babben Larsson

Varje år samlas miljoner svenskar framför sina tv-apparater för att se den evigt så klassiska Kalle Anka och hans vänner önskar god jul. Och så var även fallet i år. Men innan serien kan börja ska en utvald värd starta igång sändningen med en anekdot innan hen tänder ljuset och önskar en god jul.

Och i år var det Babben Larssons, 66, tur att leda den populära sändningen på SVT. Under avslöjandet av julvärden berättade Babben att hon tidigare tackat nej till rollen två gånger men att hon i år kände att det var dags.

– Första gången jag fick frågan stod jag mitt i en skilsmässa och kände inte att jag första året som nyskild ville fira här på tv, och andra gången jag fick frågan var jag redan fullbokad, så det gick inte att klämma in där, säger Babben till Hänt.

Annons

Tittarnas hyllar Babben Larsson

När det väl var dags för Babben att starta sändningen satt hon på fåtöljen i studion framför granen och berättade en anekdot om sin barndom. Sedan tände hon ljuset utan några som helst problem innan hon önskade en god jul och Kalle Anka gick på.

Sändningen fortsatte sedan med Babben som verkade sköta jobbet utmärkt, det åtminstone om man tittar till kommentarerna som vällde in från tittarna. Flera har nämligen tagit sig till SVT:s Facebook för att hylla komikern.

Kära Babben du klarade värdskapet ikväll perfekt.Alltid tyckt om dig. Bra jobbat!”, skriver en tittare.

Strålar av värme och ljus från goaste Babben”, tillägger en andra.

Tack Babben du är perfekt som julvärd. God Jul!”, kommenterar en tredje.

Bästa julvärden hittills. Tack Babben”, fortsätter en fjärde.

”Fått sms inne på redaktionen”

Även SVT:s projektledare Horodoct Moravejzade konstaterade att tittarna var nöjda med Babbens framträdande. Hon förklarar att det har varit många positiva meddelanden om julvärden under sändningens gång.

– Det har varit jätte-jättefint. Bara fin respons, båda dels som att vi har fått sms inne på redaktionen och sånna saker och sociala medier, de som har lagt upp grejer här, det har varit positivt helt enkelt, säger Horodoct till Hänt.

Babben verkar helt enkelt ha gjort en succé som julvärd!

FOTO: SVT

Annons