Stabilt i Dubai: Se Dr Albans privata bilder från 60-årsfirandet här

Exklusivt för Hänt öppnar Dr Alban upp sitt privata fotoalbum från sin lyxiga 60-årsfestvecka i Dubai – häng med!

Få förstår att rappande ikonen Dr Alban har fyllt 60 år, men det är precis vad han gjort.

Häromveckan tog han med sig familjen, beståendes av frun Kin, 43 och döttrarna Jane, 12, och Julia, 8, till Dubai för att fira sin 60-årsdag. Dessutom bjöds vänner och släkt till lyxstaden för att fira i en hel vecka på lyxhotellet Jumeirah Beach, systerhotell till välkända Burj Al Arab.

Med på resan var välkända profiler som fotbollslegendaren Tomas Brolin, 47, den extremt vältränade 61-åringen Ingemar Stenmark, artistkompisarna Jessica Folcker, 42, och Ankie Bagger, 52, samt pingisprofilen Mikael ”Äpplet” Appelgren, 55.

Dr Alban har låtit Hänt – exklusivt – ta del av hans privata foton från resan.

– Sextio är ju bara en siffra. De flesta tror att jag är runt femtio. Max. Men jag känner mig mycket yngre än så, säger Dr Alban när vi går igenom bilderna i hans spatiösa Östermalmsvåning.

”Stenis” gladde festdeltagarna med sin sjukt vältränade, 61-åriga, kropp.

Brolin mådde kanon i Dubai.

Stabila strandposer.

Artisten Jessica Folcker, 43, njuter av solen på båtdäck tillsammans med nya pojkvännen Pelle Berglund, 49.

Alban och Jessica Folcker.

Solgarantin i Dubai var en av anledningarna att Alban valde att förlägga festveckan i lyxstaden.

Festgänget hade det minst sagt stabilt i Dubai.

En sån här chans att blåsa ut ljus på tårtan – på sin 60-årsdag – får man bara en gång i livet.

Dags för Albans födelsedagspresent – en helipkoptertur.

”Jag fick en helikoptertur över Dubai med hela familjen och allt är så dyrt i Dubai så det var snällt”, säger Alban om helikopterturen.

Båtmys!

”Hello Africa”-sångaren ville inte ha en stor fest med hundratals gäster som sen försvinner hem efter några timmar. Istället ville han samla släkt och den närmaste vänskapskretsen för att umgås, och att valet föll på Dubai var helt enkelt att det är solsäkert och varmt.

– Jag fick en helikoptertur över Dubai med hela familjen och allt är så dyrt i Dubai så det var snällt. Tomas Brolin läste upp att jag skulle få det från kompisarna. Dessutom fick jag en stor tv och en kristallkrona som hänger i vårt nya hus på Lidingö.

Och vad fick du av familjen?

– Jag fick en massa kramar och strumpor, haha! Och en morgonrock med mitt namn på. Den gamla hade gått sönder, förklarar Alban.

Även om det är fem år kvar till pension är Alban aktiv som få. Han uppträder hela tiden och sjunger sina gamla hits ”It´my life” och ”Sing Hallelujah” och så tränar han regelbundet med sin gamle vän D-Flex, 50.

– Jag tränar nio månader om året med D-Flex som personlig tränare, det har jag gjort i många år, men jag har alltid uppehåll i juni, juli och augusti. Då vill jag ta det lugnt, Men nu är det dags att börja igen!

Läs också: Stenmark chockar med sin superkropp – på kändisfesten

Läs också: Stabilt på Dr Albans 25-årsjubileum – de bästa bilderna från den nostalgiska festen

Foto: Privat

SENASTE NYTT!