Stenmark chockar med sin superkropp – på kändisfesten

Att Ingemar Stenmark är i fysisk topptrim har vi tagit för vana. Men likt väl blir vi lika chockade när ”Stenis” pansarkropp fastnar på bild. Och vi kan konstatera att Stenis var i särklass mest vältränad på Dr Albans kändistäta 60-årsfest i Dubai.

I lördags tog artisten Dr Alban med sig sina vänner till Dubai för att fira sin 60-årsdag. Bland de inbjudna födelsedagsfirarna märks mängder av kändiskompisar, bland annat fotbollsproffset Tomas Brolin, 47, artisten Jessica Folcker, 42, tidigare Fröken Sverige Annika Duckmark, 45 och pingisspelaren Mikael ”Äpplet” Appelgren, 55.

– Det är stabilt. Vi valde att komma hit för att vi inte ville ha regn eller mygg. Här finns allt som vi vill göra, säger Dr Alban till Nöjesbladet.

Även den tidigare slalomfantomen, Lets Dance- och Mästarnas Mästare-vinnaren Ingemar Stenmark, 61, förgyllde festen med sin närvaro – och det barbröstade båtlivet med sin superkropp.

Det 61-åriga fysfenomenet har tidigare visat upp sin stenhårda pansarkropp i bland annat ”Lets dance” (2015) och ”Mästarnas mästare” (2011) – två program han även vunnit i storslagen stil.

Nu var det ett tag sen vi såg något av ”Stenis” superkropp, men efter bildbeviset från Dubai kan vi dra en lättnadens suck. Allt är som det ska – Ingemar är fortfarande sjukt vältränad och har, med största sannolikhet, hela Sveriges bästa 60-pluskändiskropp.

Ingemar Stenmark visar upp sin vältränade superkropp när Dr Albans 60-årsfest i Dubai. Foto: Instagram

Snart får vi se mer av ”Stenis” pansarkropp i tv. Stenmark kommer att vara med i den tionde – jubileumsäsongen – av SVT:s superpopulära ”Mästarnas mästare”. Vi längtar redan!

LÄS OCKSÅ: Här är alla 18 deltagarna i nästa säsong av Mästarnas mästare 

LÄS OCKSÅ: Det här gör Ulrika Jonsson idag – efter affären med ”Svennis”

Foto: IBL, Instagram

SENASTE NYTT!