LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Splittringen mellan Jessica Wahlgren och Hanna Hedlund – sanningen bakom

30 maj, 2024 
Loke Westberg
Bästa vännerna Hanna Hedlund och Jessica Wahlgren hade podden Jessica & Hanna – Å andra sidan i cirka två år, till det tog stopp.
Nu berättar Jessica om uppbrottet.
– Kommer fortsätta, säger hon till Hänt.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Christina Schollin säljer huset: ”Läge nu”Brand logo
Christina Schollin säljer huset: ”Läge nu”

Jessica Wahlgren Norman, 49, har många projekt på sitt bord. På somrarna arbetar make up-artisten tätt med Pernilla Wahlgren, 56, runt sändningarna av Allsång på Skansen och nu har hon även släppt sitt eget sminkmärke Skills Combined tillsammans med Maria Bühring, 44.

Därför lade Jessica och Hanna ner podden

Med så pass många bollar i luften blir det svårt att få tiden att räcka till allt. I april meddelade Jessica att hon och Hanna Hedlund, 49, tar en paus från att spela in podcasten Jessica & Hanna – Å andra sidan.

”Denna veckan kommer ingen pod tyvärr. Vi är (som ni kanske märkt) rätt trötta nu och för att inte riskera att podden blir ett stressmoment snarare än bara roligt, som det varit de här två åren, så har vi bestämt oss för att ta ett uppehåll...", skrev Jessica på Instagram då.

När Hänt träffar Jessica Wahlgren Norman inför lanseringen av hennes sminksatsning ger hon nya besked om varför hon och Hanna valde att sätta poddkarriären på paus tidigare i våras.

Annons

– Jag höll på att gå in i väggen och vi hade fullt upp med det här. Vi hade en grej för mycket just då. Hanna skulle åka bort tre veckor, det blev svårt att hitta en tid varje vecka. Det var bara en bra tajming att ta en liten paus och det var så skönt att vi båda kände likadant, säger hon till Hänt.

Då kan Jessica och Hanna återförenas: ”Inget som hänt”

När beskedet om pausen kom skrev Jessica Wahlgren Norman även att det fanns en chans till nystart till hösten.

”Förhoppningsvis är vi utvilade efter sommaren och kommer börjar sända igen”, fortsatte hon i Instagram-inlägget.

Kommer ni börja att spela in podden igen?

– Vi har inte bestämt oss. Vi får så otroligt många mejl med folk som vill att vi ska komma tillbaka i höst. Vi stämmer av då och då vad vi vill, om vi är nöjda med två år eller inte. Det har varit jätteroligt, men jag vet inte. Om vi saknar det tillräckligt mycket så kommer vi fortsätta i höst, men innan september blir det inte. Vi är fortfarande bästa vänner så det är inte som att något hänt mellan oss.

FOTO: TV4 / TT

Annons