Vad är Sortera upp ditt liv på TV4? Här är hela expertteamet

expertteamet i Sortera upp ditt liv på TV4

I det nya tv-programmet Sortera upp ditt liv på TV4 får tittarna hänga med hem till flera familjer som behöver hjälp, då de satt sig själva i prylfällan.
Vilka är expertteamet som ska hjälpa dem?
0:28

Efter reklamen: Bianca Ingrossos flirtiga pik i Talang: ”Är du singel?”

(0:28)

Vad handlar nya tv-programmet Sortera upp ditt liv om och när är premiären?

I det nya tv-programmet Sortera upp ditt liv kommer tittarna få möjlighet att följa familjer som är i ett mycket stort behov att få hjälp med att sortera, rensa, samt städa ur sina hem.

Varje vecka medverkar en ny familj som fastnat i prylfällan. Ett team, som består av en städexpert, en organisatör och en snickare, ska ta sig an utmaningen att hjälpa familjerna att komma i ordning.

Sortera upp ditt liv har premiär måndagen den 28 februari på TV4 och kommer såklart även finnas tillgängligt att streama på TV4 Play och C More.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Vilka är expertteamet i Sortera upp ditt liv på TV4?

I programmet kommer tittarna få möjlighet att följa ett expertteam som består av tre personer. Vilka är det?

Felicia Löwerdahl är 30 år och kommer från Stockholm, men bor idag i Göteborg. Hon är en varm och härlig tjej som arbetar som skådespelare men har även andra titlar på sitt cv. Bland annat teaterproducent och inbiten organisatör, städfantast och ”handy woman”.

Elaine Green är 37 år och kommer från Stockholm. Hon älskar att fixa, dona och fräscha upp. Hon har även ett öga för inredning, färg och form. Elaine beskriver sig själv som Sveriges Marie Kondo.

Robbin Hultman är 28 år och kommer från Stockholm. Han är utbildad snickare och egenföretagare som bland annat arbetat åt regeringen samt genomfört byggprojekt på slottet. Robbin beskrivs som en problemlösare.

Då har Masked Singer Sverige 2022 premiär

Felicia Löwerdahl om nya programmet Sortera upp ditt liv

Skådespelerskan Felicia Löwerdahl, som är en i expertteamet, brinner för hållbarhet.

– Jag själv älskar återbruk och brinner för hållbarhet i relation till städning och rensning. Vilka prylar behöver jag och vilka är det dags att skänka så att någon annan får glädje av dem? Vilka prylar kan få nytt liv med lite färg och fix och hur tar jag bäst hand om de saker jag har?, säger städexperten och programledaren Felicia Löwerdahl. Hon avslutar med:

– Den här sortens resonemang är en viktig del av programmet.

Sortera upp ditt liv har premiär måndagen den 28 februari på TV4 och TV4 Play.

FOTO: Jakob Dahlström/TV4

SENASTE NYTT!