Bianca Ingrossos insikt efter nya beteendet: ”Blivit som mamma”

Bianca Ingrossos oordning i hemmet har fått henne att inse att hon liknar mamma Pernilla Wahlgren.

I en ny video på Youtube filmar Bianca Ingrosso i sin lägenhet som hon fått städad av en anlitad firma.
Efter städningen inser hon nu något om sig själv som får henne att känna likhet med mamma Pernilla Wahlgren.

I somras flyttade Bianca Ingrosso, 24, in i sin nya lägenhet på Östermalm i Stockholm. Den hade då totalrenoverats i flera månaders tid – och en stolt Bianca visade upp resultatet i en video på sin Youtube-kanal.

– Lägenheten är inte helt klar. Walk in closet ska bli klar, det är småfix och jag väntar på en del möbler, sa Bianca Ingrosso i videon.

Att få lägenheten precis som Bianca ville blev ingen billig historia. Vid köpet låg utgångspriset på 9 950 000 kronor och trots att Wahlgrens värld-profilen troligtvis betalade mer än så för den valde hon att inte heller snåla när det kom till renoveringen av bostaden.

– Jag har verkligen gått all in i den här lägenheten. Det har inte varit billigt och jag har inte snålat och det har fan varit värt det för jag har aldrig känt mig så hemma som jag gör i den här lägenheten, berättade Bianca i videon.

Bianca om oordningen i hemmet

Under de månader som Bianca Ingrosso har bott i lägenheten har hennes hem synts flertalet gånger i hennes Youtube-videor. I den senaste videon visar Bianca återigen upp de olika rummen, efter att ha fått lägenheten städad av en anlitad firma.

– Det här blir så intressant att se, säger Bianca Ingrosso när hon ska inspektera städningen i videon.

Bianca Ingrosso filmar sedan runt i lägenhetens olika rum och beskriver sin glädje över hur rent det blivit. Hon förklarar även att hon till en början tänkte att hon inte skulle kunna anlita en städfirma, eftersom hon förvarar mycket småsaker på spridda platser i lägenheten. Men efter städerskans jobb konstaterar hon att det var möjligt, trots prylarna på golvet.

För att ge följarna en klarare bild över vilka prylar hon syftar på går Bianca runt i lägenheten och filmar diverse saker, kartonger, kläder som ligger utspridda i lägenheten.

– Jag har liksom småsaker överallt, överallt, överallt, säger hon i videon.

– Alltså i varenda jävla hörn. Jag har blivit som min mamma!

Pernillas ord om Biancas städning

Bianca Ingrosso har tidigare pikat sin mammas bristfälliga städning, vilket bland annat synts i Kanal 5:s Wahlgrens värld. När Bianca Ingrosso hade flyttat hemifrån till sin första egna lägenhet fick Pernilla dock en rejäl revansch.

I ett avsnitt av Wahlgrens värld besökte Pernilla sin dotters lägenhet och slogs då av en stank. Stanken skulle visa sig komma från sopor, som Bianca inte hunnit slänga.

– Vad hände med ”det ska bli så skönt att flytta hemifrån och slippa ditt kaos, jag ska bara gå runt och städa hela tiden”? sa Pernilla retsamt i programmet.

Pernilla förklarade sedan att hon trodde att Biancas lägenhet skulle vara ”tipptopp” med tanke på hur pedantisk dottern tidigare förklarat att hon är.

Hon konstaterade sedan att Bianca tagit efter hennes beteende gällande städning.

– Det börjar se ut som hemma hos mig. Bianca du måste inse det, du är mini me.

FOTO: Youtube, TT/Olle Sporrong

SENASTE NYTT!