Soraya Lavasanis hjärtskärande ord om sin mammas tragiska bortgång

Sorya Lavasani

Soraya Lavasani förlorade sin mamma i cancer för några år sedan.
I podcasten Vattnet går berättar TV4-profilen om den stora saknaden. ”Tomrummet är alltid där”, säger hon i podden.

Soraya Lavasani är en av programledarna för Nyhetsmorgon som sänds varje dag på TV4. Tillsammans med Martin Järborg syns hon i programmet från måndagar till onsdagar varje vecka.

Tittarnas kritk mot Soraya Lavasani och Martin Järborg

Radarparet har kommit att bli en uppskattad duo som många tittare är glada över att se i tv-rutan. Men att vara en offentlig person innebär dessvärre även att man ibland får motta en del mindre roliga kommentarer från tittarna.

Tidigare i år fick programledareduon kritik för att ha avbrutit varandra i direktsändning, något som irriterade tittarna.

”Programledare avbryter hela tiden gästerna och varandra, när ska ni ändra på det? Nu är vi så många som bett om det speciellt på måndagar, tisdagar och onsdagar?”, skrev en tv-tittare då.

Soraya Lavasanis stora saknad efter sin mamma

Soraya är sedan drygt fem år tillbaka gift med sin make Ralph Olsson och tillsammans har de dottern Bianca och sonen Winston.

Exklusivt
Därför bröt Idol-Fredrik Lundman ihop på scenen: ”Blir lämnad”

Den folkkära TV4-profilen förlorade sin mamma för drygt elva år sedan i cancer. På sina sociala medier-kanaler har hon varit öppen med sin saknad efter mamman och när hon var programledare för den direktsända galan Tillsammans mot cancer förra året berättade hon i ett känslomässigt tal om sorgen över att hennes mamma aldrig kommer få träffa sina barnbarn.

– Det går inte en dag utan att jag saknar henne. Hon längtade verkligen efter barnbarn. Men hon fick tyvärr aldrig chansen att uppleva det. Men jag ska göra allt jag kan för att hålla henne så levande som möjligt, sa Soraya i sitt tal.

I podcasten Vattnet går berättar Soraya Lavasani bland annat om allt hon hade velat prata med sin mamma om under sina graviditeter.

– Oj, vad många saker vi aldrig hann prata om. Jag ville veta allt om hennes graviditeter med mig och mina tre syskon… Vad hade hon för cravings? Tränade hon? Låg hon i soffan? Hur mådde hon? Hur roddade hon allt?, säger hon i podden.

TV4-profilen berättar vidare att sorgen inte blir lättare och att frågorna hon hade velat ställa till sin mamma aldrig kommer få något svar.

– Jag önskar att jag kunde säga att sorgen blev enklare att bära efter en tid, men nej, tomrummet är alltid där. Det finns många frågor som aldrig kommer få svar, säger Soraya Lavasani.

LÄS OCKSÅ: Sigrid Bernsons lycka med Robin Bengtsson och bonussonen William

LÄS OCKSÅ: Siw Malmkvists svåra sjukdomstid – stödet från maken Fredrik

FOTO: Karin Törnblom/TT, Nyhetsmorgon/TV4 Play

Senaste nytt