ExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtra
LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Soraya Lavasanis familjelycka med maken Ralph – nu berättar hon

30 okt, 2023 
soraya ralph
Soraya Lavani lever lyckligt med sin kärlek Ralph.
Nu berättar hon om parets knep i vardagen.
– Jag älskar vårt hem. Att bulla upp med en kudde och mysa ner mig i soffan med en härlig filt och gosa med barnen, säger hon till Amelia.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Karl Fredrik avslöjar kanalbytet med fästmannen PetterBrand logo
Karl Fredrik avslöjar kanalbytet med fästmannen Petter

Soraya skrev då om lyckan på Instagram:

”Jag är världens lyckligaste människa! Igår fick jag gifta mig med den stora kärleken i mitt liv, min älskade Ralph Olsson. Tack till dig min älskling och tack till alla vänner, släkt och familj för en oförglömlig dag som vi kommer att bära med oss i våra hjärtan för alltid”, skrev hon då.

Stora lyckan med maken Ralph – knepen under mörka tiden

Nu medverkar Soraya i en ny intervju med tidningen Amelia, där de pratar om hur hon gör för att undvika ”höstdepp”. TV4-profilen säger då att hon varit skonad från det men att hon absolut försöker sätta guldkant ibland på den mörka tiden.

Annons

– Det kommer att bli mycket pärlplattor. Det är en humörhöjare. Jag älskar vårt hem. Att bulla upp med en kudde och mysa ner mig i soffan med en härlig filt och gosa med barnen.

Men allt är såklart inte alltid toppen. Hon berättar att energin dippar ibland, speciellt då hon går upp extremt tidigt när hon ska jobba i morgonstudion.

– Jag är alltid trött och går runt med minus på sömnkontot eftersom jag jobbar som jag gör. Känslan är lite samma lika som när det blir mörkt och kallt ute. Mitt tips är att inte göra det svårt för sig. Säg: ”Barnen, nu äter vi middag i soffan. Det blir makaroner, en morot och lite keso, för det var det som fanns i kylen.” Min man är bra och tycker inte det är någon katastrof om vi käkar det till middag. Han hjälper mig att sätta saker i perspektiv.

Annons