LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Soraya Lavasani öppnar upp: Här brister jag som mamma

19 mar, 2024 
Hedvig Tärnholm
Linn Seipel
Soraya Lavasani
Att vara förälder är inte alltid guld och gröna skogar, det kan Soraya Lavasani skriva under på.
– Jag har tappat det flera gånger på mina barn, berättar hon för Hänt.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

QX-galan 2024 – Allt smaskigt från röda mattanBrand logo
QX-galan 2024 – Allt smaskigt från röda mattan

Galan Årets Mama 2024 gick nyligen av stapeln och Hänt var givetvis på plats längst med galans röda matta för att mingla med alla spännande gäster.

En av alla kända mammor som gästade galan var Nyhetsmorgon-profilen Soraya Lavasani. För Hänt berättar hon då om föräldraskapets toppar och dalar.

Vilket är det finaste minne du har med dina barn?

– Första gången som mina har sagt att de älskar mig, det är väldigt starka ord. Det är väldigt fint när dem kan uttrycka det, säger Soraya.

Annons

Soraya Lavasani om sitt föräldraskap: ”Tappat det flera gånger”

Föräldraskap kommer med utmaningar och ingen är perfekt. En sak Soraya försöker bli bättre på i sitt eget föräldraskap är att ha tålamod.

– Jag kan ha lite dåligt tålamod ibland och jag försöker jobba på det då det inte är mina barns fel att jag är som jag är. Absolut att jag har känt att utbrott har varit nära och jag har tappat det flera gånger på mina barn. Men någonting att ta med, är att be om ursäkt och förlåtelse. Även om jag är vuxen och jag är mamma så gör jag fel och jag säger förlåt.

Soraya Lavasani
Soraya Lavasani på Mama-galan 2024.Foto: Christine Olsson/TT

Soraya Lavasanis stora lycka med bonussonen

Soraya har varit lyckligt gift med sin make Ralph Olsson sedan 2016 och paret har två gemensamma barn. Ralph som är äldre än Soraya har även barn från en tidigare relation. Nyligen delade Soraya en glimt från deras vardag på sina sociala medier, och där får vi även se Soraya tillsammans med bonussonen Douglas.

Annons

”Han var 14 år när han kom in i mitt liv. Nu är han en ung man som bor och jobbar utomlands och som hittat kärleken i Frankrike.Vi ses inte lika ofta men är alltid nära i hjärtat. Så tacksam över att få följa dig i livet @douglashay” skriver Soraya på sin Instagram.

FOTO: TT

Annons