LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Soraya Lavasani plötsliga comeback i Nyhetsmorgon: ”Faktiskt”

29 sep, 2020 
AvLovisa Ström
Soraya
I mars försvann den populära programledaren Soraya Lavasani från TV-rutan då hon skulle på föräldraledighet med sonen Winston.
Men nu gör hon plötsligt comeback i Nyhetsmorgon igen.
”Oj, vad tiden går fort”, skriver hon.
Annons
Allt om Soraya LavasaniBrand logo
Allt om Soraya Lavasani

Många upplever nog att det känns tomt i Nyhetsmorgon utan Soraya Lavasani då hon inte varit med som programledare sedan i början av mars då hon gick på föräldraledighet. Men under dagens sändning av Nyhetsmorgon gör Soraya plötsligt comeback i studion, och det var i söndags som hon meddelade sina följare att det skulle ske. Under en bild på henne och sonen Winston skrev hon:

”Oj vad tiden går fort. Winston har redan hunnit bli fem månader och det är dags att introducera honom till matens fantastiska värld. Men trots att jag redan gjort detta en gång tidigare så finns en del frågor och funderingar, tänk då vilken tur vi har att få gästa världens bästa arbetsplats för att prata bebisar och mat. Om ni vill ses vi imorgon i Nyhetsmorgon 8.40.”

Pratar om sonen i Nyhetsmorgon

Men Soraya var inte ensam i gästsoffan denna morgon. Med sig hade hon också barnmorskan Birgitta Klang som var där för att samtala om hur man får barnen att äta och sova. Och redan i början av intervjun delade Soraya med sig av sina funderingar kring sonens situation med mat.

Annons

– Han är lite strulig i magen och har varit det ganska länge och innan vi ens har börjat med mat så fiser han som jag vet inte vad. Och det luktar liksom illa även fast jag helammar. Och jag undrar, är det ens normalt innan man har börjat äta mat?

Birgitta lugnar henne genom att säga att det är helt normalt och förklarar att det helt enkelt beror på bakterierna han bilder i tarmen. Men maten är inte det enda Soraya har frågor kring. Sonen har nämligen svårt att sova på nätterna.

– Han är faktiskt snäll oftast, men han är inte så snäll på nätterna. Så jag brukar säga att det är ju rena semestern att jobba för Nyhetsmorgon ju, för han väcker mig varje timme, berättar hon.

Anledningen till det är att Winston inte vill ta napp och därför vaknar flera gånger per natt för att han vill ha något att suga på och även där har barnmorskan svar på hur hon ska gå tillväga.

– Nej, det där är en vana. Han har vant sig vid att få det så. Han har sex till åtta uppvakningar per natt och varje gång ger du honom bröstet för att somna igen. Så där skulle jag prova att lyfta honom till sängen precis när han är påväg att somna så han somnar själv, säger hon.

FOTO: TV4, TT

Annons