LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Soraya Lavasani bryter ihop i direktsändning – kollegan ber om ursäkt

13 sep, 2022 
Martin Järborg Soraya
Programledarna på TV4 har mycket att stå i under valsändningarna.
Då kanske det inte är så konstigt att man är lite slut och har lätt till skratt.
Under morgonens sändning av Nyhetsmorgon bröt Martin Järborg och Soraya Lavasani ihop helt – i en fnissattack.
Annons
Soraya Lavasani om kaoset i NyhetsmorgonBrand logo
Soraya Lavasani om kaoset i Nyhetsmorgon

Nyhetsmorgon är ett folkkärt tv-program som många svenskar älskar att vakna upp till. I programmet tas det upp alltifrån nyheter och aktuella dagshändelser till vårdtips och spännande intervjuer. Eftersom programmet har blivit så populärt genom åren så har programledarna hittat en plats i svenska folkets hjärtan.

Det finns en duo som uppskattas väldigt mycket av tittarna och det är radarparet Soraya Lavasani, 40, och Martin Järborg, 42.

Som tidigare nämnt så är Martin och Soraya en riktig favorit-duo för tittarna och det är ofta radarparet får stora hyllningar av tittarna.

”Godmorgon och trevlig dag önskar till er Soraya, Martin och era kollegor”, har en tittare skrivit.

”Dom bästa och bästa morgonprgrammet”, har en annan skrivit om duon.

Martin Järborg lämnar Nyhetsmorgon – Soraya berättar sanningen

Men nyligen kunde vi mötas av beskedet att Soraya fick köra på ensam i Nyhetsmorgon utan Martin vid sin sida. Istället fick hon sällskap av en annan folkkär programledare nämligen Anders Pihlblad. Tidigare har Soraya berättat för Hänt hur det egentligen låg till med Martins frånvaro i tv-rutan

Annons

– Ja men alltså han har varit lite sjukskriven. Men han är faktiskt tillbaka nästa vecka och kör lite val. Så det känns jättekul. Vi alla saknar honom, sa hon och fortsätta:

– Men det är ju så att vi är ju bara vanliga människor liksom. Man kan bli sjuk, man kan få familjemedlemmar som blir sjuka, någonting kan hända och då måste man ju bli ersatt liksom.

Programledaren åter tillbaka igen i Nyhetsmorgon

Precis som Soraya tidigare har bekräftat så har Martin varit tillbaka i tv-rutan lagom till valet. Och duon briljerar som vanligt i Nyhetsmorgon med deras grymma samarbete. Men det är fullt förståeligt att våra kära programledare kan känna sig trötta ibland. Speciellt när de har jobbat dag ut och dag in med att rapportera om och bevaka valet.

I morgonens sändning var det dags för radarparet att leverera framför kameran igen. Något som var lite extra svårt denna morgon – duon bröt nämligen ihop flera gånger under direktsändning och fick samla sig ett antal gånger.

Annons

Martin Järborg och Soraya Lavasani bryter ihop i direktsändning: ”Förlåt”

Det hela började med att programledarduon hälsade tittarna varmt välkomna till dagens sändning av Nyhetsmorgon. Då Martin avslöjade att han hade ätit ägg under morgonen och att han försökte att inte prata så mycket. Något som fick Soraya att brista ut i skratt.

Men det slutade inte där. Senare under sändningen var det dags för ett nytt sammanbrott. Då Martin bröt ihop när han såg sig själv i promptern.

– Usch tack så mycket, säger han och ber om ursäkt under direktsändningen.

– Vi är trötta, det var en lång dag igår.

Soraya sa att duon måste samla sig medans de nästan skrattade så hårt att de började grina. Men duon försökte sedan att återgå till sändningen. Något som programledarna gjorde såklart med bravur!

Annons