så mycket bättre 2022

Så mycket bättre-artistens bebislycka – månader efter inspelningen

Musikgruppen Norlie & KKV i Så mycket bättre.

Långköraren Så mycket bättre bjuder på flera folkkära artister för säsongen.
Och nu får vi veta att en av de gästande artisterna väntar barn om två veckor!
Måns Zelmerlöws ärliga ord om Molly Hammar: ”Pissnervös”
0:21

Efter reklamen: Måns Zelmerlöws ärliga ord om Molly Hammar: ”Pissnervös”

(0:21)

Slå på ljud

I Så mycket bättre gästar några av Sveriges mest folkkära artister med sina egna tolkningar och berättelser. De samlas under sommaren för att skapa magiska melodier och helt enkelt tolka varandras låtar!

Realityprogrammet har sänds på TV4 sen starten 2010 och höstens säsong är den trettionde att visas i tablån.

Artisterna som framför sina tolkningar denna säsong är Norlie & KKV, Olle Jönsson, Nordman, Måns Zelmerlöw, John Engelbert, Maja Francis, Albin Lee Meldau, Darin Zanyar, Daniela Rathana och Anne-Lie Rydé.

För denna säsongen är det även Molly Hammar och Anna Ternheim som är värdar! Nu får vi dock ta del av en alldeles underbar nyhet, en av artisterna väntar nämligen barn!

Så mycket bättres artister – ansikten från tidigare säsonger

Inspelningen av Så mycket bättre tog plats på Gotland där artisterna samlades under sommaren och det är verkligen ett hopplok av artister!

Vi ser återigen Albin som är både sångare och låtskrivare. Han medverkade i programmet 2018 och gör denna säsong comeback.

Men han är inte den enda som gör comeback, nämligen låtskrivare och artisten Darin som medverkade för flera år sedan, nämligen år 2012 är tillbaka i programmet.

Vi har också några artister som gör sin debut i Så mycket bättre. Inga mindre än sångerskorna Daniela Rathana och Maja Francis för att nämna några.

Sonny från Norlie & KKV väntar barn

Pop-duo bestående av Sonny Fahlberg, 32 och Kim Vadenhag, 32 är tillsammans Norlie & KKV som medverkar i årets säsong.

Det var för ett tag sedan som Kim berättade om sin hjärntumör som han diagnotiserades med år 2014, något som han också pratade om när duon gästade Mix Megapol idag.

– Det var starkt när du berättade för hela sällskapet om din hjärntumör. Man såg att du fick kämpa en del med känslorna förstås, konstaterar programledare Gry Forssell.

– Jag har haft det några år nu så jag kände att jag var tillräckligt stark att prata om det. Det var första gången jag gick ut och pratade om det, svarar Kim.

I samma intervju avslöjade dock Sonny att han ska bli pappa om två veckor!

– Jag ska bli pappa om två veckor, berättar Sonny.

Stort grattis!

FOTO: TV4 play

FRÅN FÖRSTASIDAN