ExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtra
LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Så mycket bättre-aktuella Kim Vadenhag berättar om hjärntumören

22 okt, 2022 
Så mycket bättre
I det första avsnittet av Så mycket bättre blir det inte bara tjo och tjim.
En av artisterna berättar nämligen om en väldigt sorglig historia – att han drabbats av en hjärntumör.
Annons
Måns Zelmerlöws ärliga ord om Molly Hammar: ”Pissnervös”Brand logo
Måns Zelmerlöws ärliga ord om Molly Hammar: ”Pissnervös”

Nu är äntligen Så mycket bättre tillbaka i tv-rutan! Under lördagen kommer TV4 med en rykande färsk säsong och bland deltagarna ser vi bland annat Olle Jönsson, Nordman, Måns Zelmerlöw, Anna Ternheim, Molly Hammar, Maja Francis, Sonny Fahlberg och Kim Vadenhag.

Norlie & KKV är med i nya säsongen av Så mycket bättre

De två sistnämnda artisterna, Sonny och Kim, är kända under sitt gruppnamn Norlie & KKV och slog igenom slog igenom för drygt tio år sedan. Sedan dess har duon släppt hitlåtar såsom När jag går ner, Tröjan du hatar och Där jag hänger min hatt – och nu är det alltså högaktuella i TV-programmet.

Annons
Norlie & KKV Sonny och Kim
Sonny och Kim. Foto: Karin Törnblom/TT

Kim bryter tystnaden om sin hjärntumör: ”Den sitter lite dåligt”

Men allt har inte gått som på räls för Kim de senaste åren, trots alla hits. Han lever nämligen med en hjärntumör som han diagnotiserades med 2014. För Expressen berättade han under programmets pressträff:

– Den sitter lite dåligt. Det är en ganska ovanlig tumör. Jag fick reda på att den var godartad, så jag hade väl tur i oturen, den går inte att operera bort, sa han då till Expressen.

Annons

Artisten berättade då att tumören strålbehandlats. I dag är han friskförklarad sedan två år tillbaka och så länge tumören inte börjar växa ska läget enligt läkarna vara under kontroll.

– Den är kvar än i dag och den stör mig lite med min hörsel, när jag mår lite dåligt måste kroppen fokusera på annat, berättade han.

Annons