Sonja Aldéns svåra sjukdomsbesked – tvingas ställa in: ”Ledsen”

Sonja Aldén

Folkkära artisten Sonja Aldén meddelar nu ett tråkigt sjukdomsbesked.
Hon har drabbats av smärtor som gjort att hon behövt ställa in helt.
”Genuint ledsen”, skriver hon.
Christina Schollins stora lycka med Hans Wahlgren
0:21

Efter reklamen: Christina Schollins stora lycka med Hans Wahlgren

(0:21)

Slå på ljud

Artisten Sonja Aldén har en av Sveriges mest folkkära röster och har stått i rampljuset i flera år. Flera känner igen henne från Melodifestivalen och uppträdanden tillsammans med bland andra Shirley Clamp.

Trots att karriären går som på räls kommer hon nu med ett sjukdomsbesked som gjort att hon tvingats ställa in en spelning.

Läs gripande orden här.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Sonjas sjukdomsbesked: ”Magsmärtor som måste kollas upp”

Det är på sociala medier som Sonja skriver ett öppenhjärtigt inlägg om att hon drabbats av smärtor i magen och att det denna gång inte räckte med smärtlindring. Med anledning av detta behövde hon ställa in en planerad spelning i Arvika – något hon är väldigt ledsen över.

”Kära publik! Nu skulle jag ha varit i Arvika för efterlängtad konsert med kören Tonkraft i Mikaelikyrkan. Men tyvärr sätter hälsan stopp för det idag. Jag är så genuint ledsen över att behöva ställa in dagens konsert, men denna gång räckte det inte med smärtlindring.”, skriver Sonja Aldén på Facebook.

Hon fortsätter:

”Det handlar om konstiga magsmärtor som måste kollas upp och jag är i goda händer. Vi ställer om och ett nytt datum kommer att presenteras inom kort. Åter igen, så ledsen för det, och Tack för förståelsen! Vi ses snart igen! Nu ska jag krya. Kram och var rädda om er!”

Beskedet från läkarna: ”Antibiotika är insatt”

Efter läkarbesöket har Sonja nu fått svar och det visar sig handla om en infektion. Hon har nu fått penicillin och tackar sina fans för alla krya-hälsningar.

”Tusen tack, allihop, för alla vänliga meddelanden, tankar, böner och krya-hälsningar! De värmer och lyfter verkligen! Det är antagligen en infektion som stökar med kistan (magen) och antibiotika är insatt. Hoppas på bättring nu.”, skriver Sonja.

Hänt har sökt Sonja Aldén utan gensvar.

FOTO: TV4

FRÅN FÖRSTASIDAN