ExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtra
LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Sofia Geite visar upp okända familjemedlemmen – starka känslorna

10 okt, 2022 
Sofia Geite är en välkänd TV4-profil.
I Nyhetsmorgon ser vi henne briljera i tv-rutan.
Nu kanske Sofia får sällskap på kanalen – nämligen av sin syster.
Annons
Sofia Geite om sommarplanerna: "Barnsemester"Brand logo
Sofia Geite om sommarplanerna: "Barnsemester"

Den folkkära programledaren Sofia Geite, 40, briljerar i tv-rutan i Nyhetsmorgon. Nu ser vi henne oftast på fredagar när hon leder morgonprogrammet med parhästen Steffo Törnquist, 66.

Sofia Geites familjeliv – berättar om bonussonen

Karriären är på topp för Sofia och likaså familjelivet. Idag är hon gift med TV4-kollegan Johan Edlund och de har döttrarna Elsa och Ester tillsammans. Men familjen är större än så – Johan har nämligen en son sedan tidigare med en annan TV4-profil, Jessica Almenäs.

I en intervju med Expressen har Sofia tidigare berättat om bonusfamiljelivet och hur det fungerar i vardagen.

– Nu är Jack så stor, han är 17 år. Men allt funkar jättebra och vi försöker fira påsk tillsammans så alla halv- och bonussyskon kan träffa varandra. Det har aldrig funnits något agg och då kan man lika gärna ha trevligt tillsammans.

Sofia Geite visar upp okända familjemedlemmen – starka känslorna

Sofia Geite är nära sin familj och på Instagram delar hon med sig av härliga familjestunder. Nyligen verkade hon vara på ett födelsedagskalas när hennes systers barn fyllde 22 år. Programledaren delade en bild på Instagram på flera vackra tårtor och systerdottern när hon blåste ut ljusen på tårtorna.

”Hipp hurra i förskott för min älskade 22-åring! Stolt moster”

Men det är inte bara gratulationer som Sofia delade med sig av. Hon avslöjade också en sak om sin syster.

”P.S Har VARJE år velat anmäla min storasyster till Hela Sverige bakar – men hon har hittills vägrat. Övertalningsproceduren pågår dock i oförminskad styrka. Så lätt ger jag inte upp”

Sofia Geite
Screenshot Sofia Geites Instastory.

Spännande! Vi hoppas att vi får se Sofias syster i tv-rutan snart.

FOTO: Instagram, TV4

Annons