Sofia Wistams beslut med maken Magnus efter bråken – nu berättar hon

Sofia Wistam i svart topp.

Sofia Wistam är sedan 2003 lyckligt gift med maken Magnus Wistam.
Men nu berättar hon om en händelse som skapat stor friktion i deras relation.
– Fasiken vad vi tjafsade, berättar hon i ett nytt avsnitt av podden Wahlgren & Wistam.
1:28

Efter reklamen: Här är allt du behöver veta om Sofia Wistams succékarriär

(1:28)

Sofia Wistam, 56, är en av Sveriges mest älskade programledare och hyllade tv-profiler.

Sedan år 2003 är hon lyckligt gift med maken Magnus Wistam, 53. Men nu avslöjar Sofia att det har varit lite tjafs i relationen.

I senaste avsnittet av podcasten Wahlgren & Wistam, som hon driver tillsammans med vännen Pernilla Wahlgren, 54, berättar hon om tajfsen med maken.

Martin Björks 3-åriga son akut till sjukhus – berättar om stora oron

Sofia Wistams erkännande om otroheterna – innan relationen med maken Magnus

Sofia Wistam har tidigare varit gift med artisten Thomas “Orup” Eriksson, 63, som hon har sonen Kid, 30, tillsammans med.

Utöver Kid har hon ytterligare tre barn. Dottern Sindy Rahm, 22, som hon har tillsammans med börsmäklaren Anders Rahm, 57. Därefter kom de två yngsta; pojkarna Lennox, 15, och Texas, 18, som hon har tillsammans med nuvarande kärleken Magnus.

År 2020 berättade Sofia öppenhjärtigt om otroheterna i tidigare förhållanden, under en intervju med Expressen.

– Om vi pratar om erfarenheter bakåt i tiden så stämmer det att jag har varit otrogen, men ingen har fått reda på det. Då var det inget problem. Det är problem när man är ja-sägare, jag säger ja till det mesta, sade hon till tidningen då och utvecklade:

– När man var ung var det ju knappt okej att titta på någon annan för att det skulle klassas som otrohet, haha. Jag tycker kanske att det går en gräns redan på det mentala planet om tankarna på någon annan skulle ta mycket tid och kraft. Men det ligger inte för mig att vara svartsjuk. Om Magnus inte vill ha mig skulle jag inte kunna göra så mycket åt det. Men vid sex går gränsen för otrohet definitivt.

I intervjun framgår det att relationen mellan Magnus och Sofia är både trygg och kärleksfull. Något som man dessutom får erfara om man följer tv-personligheten på sociala medier.

Så vad grundar sig deras bråk i mån tro?

Total kaos när Hänts reporter träffar Lisa & Tobias under Let's Dance

Se klippet här!

Sofia Wistams beslut med maken Magnus efter bråken – nu berättar hon: “Drömmen gick i krasch”

Jo, i senaste avsnittet av podcasten Wahlgren & Wistam öppnar Sofia upp om deras senaste tjafs som grundar sig i att deras vinnarinstinkter på padelbanan inte matchar.

– Igår, ja, igår... det var ingen rolig kväll alltså! Jag trodde att det skulle bli en rolig kväll. Jag hade anmält mig och Magnus till en liten padel mix-match eller turnering. Det var ett sådant här välgörenhetsevent, börjar Sofia.

Därefter fortsätter hon med en utläggning där hon förklarar att Magnus är väldigt tävlingsinriktad och gärna vill vinna, medan hon själv mest spelar för att det är kul. Något som alltså skapade friktion dem emellan när de nu skulle spela tillsammans.

– Fasiken vad vi tjafsade, det var inte bra! Vi ska inte spela han och jag, konstaterar hon.

Senare i programmet återkommer hon till padelmatchen med maken och berättar om känslorna efter bråket på planen.

– Han spelar mycket för sig och jag spelar mycket med mina kompisar, men det vore kul att göra det tillsammans också... men den drömmen gick i krasch kan jag säga. Jag tyckte genuint när vi åkte därifrån att ”Nej, nu är jag faktiskt sur och ledsen”, avslutar hon.

Kanske är Sofia något på spåren här? Att spela padel tillsammans är ju faktiskt inget krav för ett fungerande äktenskap om det förstör hemfriden. Vi gissar att paret har många andra aktiviteter att tillgå!

Sofia får fortsätta spela padel solo. År 2021 ställde Sofia Wistam upp i tävlingen Femme Open i padel.

Sofia får fortsätta spela padel solo. År 2021 ställde Sofia Wistam upp i tävlingen Femme Open i padel.

FOTO: Hans Shimoda/TT

FOTO: discovery+

SENASTE NYTT!