Idol 2023 marknadsföring banner

Sofia Wistam blev påkommen – egna orden om otroheten

03 nov, 2020 
Sofia Wistam
Sofia Wistam har varit otrogen.
Nu väljer hon att berätta om den dramatiska situationen när hon blev påkommen med en annan man.
– Jag fick sån panik, säger Sofia i Rix FM.
Annons
Allt om Sofia Wistam
Allt om Sofia Wistam

Programledaren Sofia Wistam, 53, hade för flera år sedan en omskriven relation med artisten Thomas ”Orup” Eriksson, 61. Det tidigare paret gifte sig 1989 och fick tillsammans sonen Kid Eriksson, 29, innan de beslutade sig för att gå skilda vägar 1996.

Efter uppbrottet fann Sofia kärleken i Anders Rahm som hon fick sin enda dotter med. Sindy är idag 20 år gammal. I somras var Sofia en av sommarpratarna i P1 och hennes sommarprat kom att handla om dottern Sindys narkolepsi.

Sedan 2001 är det Sofias nuvarande make Magnus Wistam, 51, som varit mannen i hennes liv. Paret har tillsammans sönerna Texas Wistam, 16, och Lennox Wistam, 14.

Sofia Wistam talar ut om otroheten

För tillfället är Sofia inte bara aktuell på tv-rutan utan under veckan hörs hon även i Rim FM där hon vikarierar för Laila Bagge. Under tisdagens sändning var ämnet otrohet i fokus, något som fick Sofia att tala ut om hennes egna upplevelse.

Annons

– Det här var dagen innan julafton för herrans massa år sedan och jag har en kille som jag är jättekär i men han var inte så bra med mig då. Så jag har då inlett en historia med en annan kille. Det är alltså dagen innan julafton och min sambo är på resa till släktingar så jag tänkte att nu gör jag slag i saken och bjuder hem min älskare, säger Sofia i radioprogrammet och fortsätter:

– Han kommer hem, kläderna åkte av och mitt i själva akten, det har jag aldrig sagt förut men vi låtsas iallafall, mitt i akten så knackar det på dörren. Då har jag låst inifrån men så har min pojkvän då vänt och kommit tillbaka. Herregud, jag fick sån panik så jag ryckte upp min älskare och gömde honom i garderoben. Han hann inte ta på sig kläder så han var naken i garderoben. Det låter ju som ett skämt det här sen öppnade jag dörren och min pojkvän bara puttade bort mig och letade igenom. Han hittade till slut älskaren i garderoben. Det var som en filmscen faktiskt. Och han i garderoben sa du får slå mig om du vill. Men det gjorde han inte.

Annons

Orup var den nakna mannen i garderoben

Historien slutar inte där, Sofia som sedan skulle ge sig iväg från lägenheten, gjorde nämligen ett oväntat beslut och berättade om händelsen för en okänd människa.

– Jag kommer ihåg att efter det här, vi bråkade jättemycket såklart och det tog slut. Men då tog jag taxi därifrån sen och bara berättade allt för taxichauffören. "Vet du vad jag har varit med om, det här är helt sjukt. Jag har blivit påkommen med min älskare och jag gömde honom naken i garderoben", säger Sofia.

Så vilka är egentligen dessa män som Sofia nu berättar om. Jo, de båda är nämligen välkända namn för det svenska folket.

– Det var Orup i garderoben och det var Hannes Holm, regissören som var pojkvännen. Så var det, men det var länge sedan, säger hon.

Annons