LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Sofia Wistams glädje – efter önskan om barnbarn: ”Bli farmor”

02 apr, 2024 
Sofia Wistam har idag fyra barn men inga barnbarn. I en intervju med Amelia berättar hon nu om längtan efter fler småttingar i familjen.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Pernilla Wahlgren avslöjar sin kändiscrushBrand logo
Pernilla Wahlgren avslöjar sin kändiscrush

Sofia Wistam, 57, är mamma till fyra barn. Äldsta sonen Kid Eriksson har hon tillsammans med Thomas ”Orup” Eriksson. Därefter fick hon dottern Sindy Rahm med Anders Rahm. Sedan 2003 är Sofia gift med maken Magnus Wistam och paret har tillsammans sönerna Texas och Lennox.

Men några barnbarn har Sofia ännu inte, däremot är det något som hon gärna vill ha. I en intervju med Amelia berättar tv-profilen om kärleken till sina barn, och längtan efter barnbarn.

Sofia Wistams glädje efter händelsen med barnen

Sofia får frågan om vad den finaste kärleksförklaringen hon fått är.

– Gud, jag tänker direkt på mina barn. De gör en låt till mig varje gång jag fyller år. En av dem är musiker och de går in i studion tillsammans och gör musik till mig. Det går inte att hålla sig från tårar när de framför den, säger hon och fortsätter:

Annons

– Jag har fyra barn och alla är väldigt bra på att sätta ord på vad jag betyder för dem. Som mamma kämpar man på, men det är inte så lätt. Jag försöker vara bra, men jobbar mycket och prioriterar mig själv. Man vet ju inte vad barnen kommer säga till sin psykolog när de blir stora.

Men Sofia säger ändå att hon känner att hon gjort ett bra jobb som mamma när hon får höra barnens låtar.

Sofia Wistam om längtan efter barnbarn: ”Vågar inte tjata mer”

Tv-profilen får därefter en fråga om hur hon ser på barnbarn.

– Åh, jag längtar efter barnbarn, men vågar inte tjata mer. Min äldsta är 32. Jag försöker pika honom, men han har ingen partner just nu. Det är kul om det inte dröjer för länge, för man vill ju vara ung och stark och kunna hjälpa till, säger hon och fortsätter:

– Pernilla Wahlgren, som är nära mig, beskriver hur stort det är att bli farmor. Det verkar som att det är en annan nivå på kärlek. Alla säger att jag inte fattar, men jag förstår i alla fall att det kommer bli mäktigt.

FOTO: TV4Play / Karin Törnblom/TT

Annons