ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Sofia Wistams beslut fick sonen att vilja fly: “Aldrig mer prata med dig”

30 okt, 2023 
Sofia Wistam
Sofia Wistam har gjort många olika saker under årens gång.
Hennes senaste beslut att leda skandalprogrammet Naked attraction fick däremot både sonen och hennes make att reagera starkt.
– Han har insett efter några år med mig att det är svårt att påverka mig, säger hon till Hänt.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Sofia Wistam om Naked Attraction: ”Hur länge kan man prata om en pung?”Brand logo
Sofia Wistam om Naked Attraction: ”Hur länge kan man prata om en pung?”

Sofia Wistam, 57, är mamma till fyra barn. Äldsta sonen Kid Eriksson, 31, har hon tillsammans med Thomas ”Orup” Eriksson. Därefter fick hon dottern Sindy Rahm, 23, med Anders Rahm. Sedan 2003 är Sofia gift med maken Magnus Wistam och paret har tillsammans sönerna Texas, 19, och Lennox, 16.

Utöver det intensiva familjelivet har Sofia ständigt nya ollar i luften på jobbfronten. Nyligen bekräftades det att hon tackat ja till att leda ännu en säsong av nakenprogrammet Naked attraction.

Sofia Wistam om att programleda skandalprogrammet Naked attraction

I en intervju med Hänt berättar hon nu om tankarna kring att ta sig an uppdraget där hon kommenterar nakna människors kön i tv-rutan.

– Jag kan säga att första säsongen när jag fick frågan och jag hade sett det utländska programmet så funderade jag på om jag skulle tacka ja. Men sen fick jag formatera hur jag skulle göra det på mitt sätt, för mig är det viktigt att vara snäll och boosta de här människorna. Men jag fick till det, så andra gången nu så var det inte så svårt att tacka ja, det var ett roligt program att göra, säger Sofia.

Annons

Sonen ville flytta efter Sofia Wistams utspel

Programmets första säsong fick båda ris och ros. Men vad sa egentligen familjen om att Sofia tackade ja till just det här uppdraget.

– När jag fick frågan så sa jag till min son som då var 15, att jag kanske skulle göra det. Han sa "aldrig, aldrig, då flyttar jag hemifrån. Jag kommer aldrig mer prata med dig mamma", säger Sofia och fortsätter:

– Efter ett tag när jag då bestämt mig för att göra det sa jag "ja du Lennox, mamma ska göra det här så det är bara take it or leav it". Men sen när det väl hade premiär så var det inga problem alls. Jag tror folk hade en bild av det innan att det skulle bli på ett annat sätt som det inte blev. Det är ett väldigt härligt program och livsbejakande program. Det är absolut knasigt men de som står där och är nakna är väldigt bekväma med sina kroppar. De bjuder på tuttar, snoppar, pungar och allt. Vi ser ju ut som vi gör nakna.

Vad säger din make Magnus om just det här programmet då?

– Han har insett efter några år med mig att det är svårt att påverka mig, har jag bestämt mig för att göra något så gör jag det. Han kan tycka och tänka och så där.

FOTO: Hant.se/TT

Annons