TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Sofia Wistams känga till Emilio Ingrosso – efter Pernilla Wahlgrens ord

27 mar, 2023 
André Färnsveden
Sofia Wistam och Emilio Ingrosso.
Pernilla Wahlgren firade nyligen sonen Theos 16-årsdag.
När hon berättar om firandet skickar poddkollegan Sofia Wistam en känga till hennes ex-make Emilio Ingrosso.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Sofia Wistams framtids besked för Sofias änglar: ”Kommer aldrig läggas ner”Brand logo
Sofia Wistams framtids besked för Sofias änglar: ”Kommer aldrig läggas ner”

Tv-personligheten Pernilla Wahlgren, 55, är ständigt aktuell med nya projekt. Allt från den egna reality-serien Wahlgrens värld, till föreställningar till påkostade husprojekt. När hon inte syns, i tv eller på scener så kan hennes röst höras i podden Wahlgren & Wistam som hon driver med programledaren Sofia Wistam, 56.

Nyligen släppte duon ett nytt podd-avsnitt där de som vanligt berättade om vad som har hänt i deras liv sedan det senaste avsnittet.

Pernilla Wahlgrens middag med Joachim Lennholm – Theos stora lycka

Pernilla inleder då om att berätta detaljerna om hennes son Theos 16-årsfirande, som hon har med exet Joachim Lennholm.

– Det blev frukost på morgonen bara han och jag och det enda han hade önskat sig var äggröra och bacon och det fick han. Så fick han lite presenter, han tackade jättemycket, var jätteglad, men han ville gärna byta, säger Pernilla.

Annons

Även om presentutdelningen inte gick som Pernilla hade hoppats på, så blev resten av dagen allt trevligare. Efter frukosten gick nämligen Pernilla och Theo till hennes son Oliver Ingrossos, 33, restaurang Oli Ristorante, där de mötte upp Theos pappa.

– Efter det möttes jag, Theo och hans pappa upp på Olli och då var Oliver där också. Och då satt vi och... vi har alltid som tradition att Theos pappa firar hans födelsedag med oss också.

– Det är så mysigt och det är kul för Theo också också för han har inget minne av att vi bott tillsammans. För han var för liten när vi separerade, så han tycker att det är så roligt och han bara ”det var det bästa på hela dan när jag satt med dig och pappa” och bara få lite egentid med med oss två och vi kan sitta och prata om gamla minnen om Theo, om hur han var när han var liten.

Sofia Wistams ord om Emilio Ingrosso

Duon börjar diskutera om hur viktigt det är för barnen att föräldrarna har en god relation, trots att de inte längre är tillsammans. Sofia säger även att hon har en god relation till alla sina ex.

Annons

– Nu har inte jag så många ex, jag har bara haft två riktiga förhållanden och det är med mina barns pappor. Men så bra som barnen mår, om de har två föräldrar som har en bra dialog och är vänner, säger Pernilla.

Då skickar Sofia en känga till Pernillas ex-make Emilio Ingrosso, 57, som hon har barnen Bianca, Benjamin och Oliver Ingrosso med.

– Det är inte så att du ringer Emilio när det blåser hårt precis, säger Sofia.

– Nej det gör jag inte, säger Pernilla och skrattar.

– ”Kom och hämta mig, jag har ingen taxi”, skämtar Sofia.

Men Pernilla förklarar att hon kan ringa ex-maken om det gäller barnen, vilket hon tycker är skönt.

FOTO: Charlotte Brunzell/TT, Cornelia Nordström / Expressen / TT

Annons