LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1
Festis marknadsföring banner

Sofia Wistams känga mot prins Daniel: ”Är snygg och står bredvid”

24 jul, 2023 
Amanda Rönnell
prins daniel, sofia wistam
Sofia Wistam och Pernilla Wahlgren är vännerna som inte räds att säga vad de tycker och tänker.
I veckans avsnitt av podcasten Wahlgren och Wistam är det självaste prins Daniel som är offer för Sofias vassa kommentarer.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Sofia Wistam om Pernilla Wahlgren som Allsång-ledareBrand logo
Sofia Wistam om Pernilla Wahlgren som Allsång-ledare

Sofia Wistam, 57, är en svensk programledare och tv-profil som dessutom är nära vän med Pernilla Wahlgren, 55. Även deras partners, Magnus Wistam, 54, och Christian Bauer, 57, verkar komma mycket bra överens och de fyra brukar ofta umgås. De har till exempel ofta parmiddagar tillsammans och dessutom har de varit på en resa i Paris ihop.

Sofia Wistam om Pernilla Wahlgrens insats i Allsång på Skansen

Nytt för i år är att det är Pernilla Wahlgren som leder Allsång på Skansen och hittills har hon gjort fullständig succé. Parhästen Sofia har pratat öppet om hur stolt hon är över Pernillas insats. När Hänt träffade henne i samband med festivalen Vi som älskar 90-talet fullkomligt överöste hon Pernilla med beröm.

Annons

– Hon är ju som gjord för att leda allsången och hon gör det med värme, humor, distans och sjunger jättebra. Så hon är verkligen rätt person på rätt plats. Man är ju aldrig orolig med henne, hon gör allt bra, sa Sofia då till Hänt och fortsatte:

– Och hon är väldigt transparent också och ärlig med det hon inte kan och då älskar man det också.

Sofia Wistams känga till prins Daniel: ”Är snygg och står bredvid”

I podcasten Wahlgren & Wistam pratar Pernilla och Sofia varje vecka öppenhjärtligt om stort och smått som de funderar över i sina liv. De har dessutom gjort det till något av ett signum att de inte håller tillbaka med vad de tycker och tänker. Och veckans avsnitt är inget undantag.

I veckans avsnitt avhandlar Pernilla och Sofia – liksom alla andra just nu – den nya filmen Barbie med Ryan Gosling och Margot Robbie i huvudrollerna. Det var i samband med detta som Sofia la in en liten pik mot prins Daniel. Hon börjar med att ta upp begreppet ”Ken-ergi” som används i filmen.

– De hade ett nytt ord som hette ”Ken-ergi”– och vad är då det? Jo, det som karaktäriserar Ken är att han är en rätt vanlig, heterosexuell man som är beredd att använda sin vanliga heterosexuella manlighet som en accessoar åt kvinnan i sitt liv, säger Sofia och forsätter:

– Typ Prins Daniel är ett svenskt exempel på en person med mycket ”Ken-ergi”. Som Ken i Barbie-världen som bara är där, är snygg och står bredvid sin lyckade flickvän liksom.

Foto: Alex Ljungdahl/Expressen/TT, Karin Törnblom/TT

Annons