Artikeln innehåller reklamlänkar

Sofia Wistams ilska mot Pernilla Wahlgren efter beteendet: "Hopplös"

Efter två år som podcastkollegor har Sofia Wistam tröttnat på Pernilla Wahlgrens beteende. "Hon är hopplös", säger hon i podcasten Nemo möter en vän.

Sofia Wistam, 52, och Pernilla Wahlgren, 50, är vänner sedan många, många år tillbaka och tillsammans driver de podcasten Wahlgren och Wistam. I två år har de frispråkiga profilerna betat sig igenom oräkneliga samtalsämnen och funderingar, och duon driver onekligen en av Sveriges mest populära poddar.

Nu berättar Sofia Wistam att deras relation inte är helt okomplicerad. När Kanal 5-programledaren gästade podcasten Nemo möter en vän med Nemo Hedén berättade hon att det finns visst groll och agg som tillkommit i samarbetet med Pernilla Wahlgren. Orsaken ska vara deras olikheter när det kommer till förberedelse.

Annons:
Här är sommarens mest omtalade – och viktigaste – armband (länk till Aller media shop)

Enligt Wistam så är det hon som får stå för större delen av planeringen för podcasten och dess innehåll.

– Sen väljer jag vilka Pernilla ska få, om jag ska vara krass. Men jag ska inte förringa vad hon gör. När jag kommer och har planerat att vi ska prata om Mark Zuckerberg, så pratar hon om analkramp. Då blir det som en krock. Det blir bra. Hon bidrar med det knasiga, säger Sofia Wistam.

Även om programledaren uppskattar deras olikheter så finns det givetvis tillfällen då Pernilla sprudlande och spontana personlighet kan bli aningens för mycket att hantera. Något som Wistam naturligtvis inte alltid uppskattar.

– Hon är hopplös. Mitt i podden ska hon instagramma eller få upp något blogginlägg. Hon kommer alltid en till två timmar för sent, säger hon.

Det har gått så långt att Sofia tvingats lägga om upplägget för inspelningstillfällen.

– Nu har vi gjort så att jag och Kid åker hem till henne, för hon förstår inte att vi andra har ett liv. Jag får ett utbrott och då säger alla: ”men Gud, kom för sent själv”. Men jag kan inte ändra mig själv, säger Sofia Wistam.

LÄS OCKSÅ: Ilskan mot Bianca Ingrosso efter familjens besök på Gröna Lund: ”Skäms”

LÄS OCKSÅ: Pernilla Wahlgrens avslöjande från Melodifestivalen gör succé

FOTO: Ibl, Stella

 

SENASTE NYTT!