Artikeln innehåller reklamlänkar
TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Sofia Wistams ilska mot Pernilla Wahlgren efter beteendet: "Hopplös"

19 jun, 2018 
Malin Ljung
Efter två år som podcastkollegor har Sofia Wistam tröttnat på Pernilla Wahlgrens beteende. "Hon är hopplös", säger hon i podcasten Nemo möter en vän.
Annons

Sofia Wistam, 52, och Pernilla Wahlgren, 50, är vänner sedan många, många år tillbaka och tillsammans driver de podcasten Wahlgren och Wistam. I två år har de frispråkiga profilerna betat sig igenom oräkneliga samtalsämnen och funderingar, och duon driver onekligen en av Sveriges mest populära poddar.

Nu berättar Sofia Wistam att deras relation inte är helt okomplicerad. När Kanal 5-programledaren gästade podcasten Nemo möter en vän med Nemo Hedén berättade hon att det finns visst groll och agg som tillkommit i samarbetet med Pernilla Wahlgren. Orsaken ska vara deras olikheter när det kommer till förberedelse.

Enligt Wistam så är det hon som får stå för större delen av planeringen för podcasten och dess innehåll.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Sen väljer jag vilka Pernilla ska få, om jag ska vara krass. Men jag ska inte förringa vad hon gör. När jag kommer och har planerat att vi ska prata om Mark Zuckerberg, så pratar hon om analkramp. Då blir det som en krock. Det blir bra. Hon bidrar med det knasiga, säger Sofia Wistam.

Annons

Även om programledaren uppskattar deras olikheter så finns det givetvis tillfällen då Pernilla sprudlande och spontana personlighet kan bli aningens för mycket att hantera. Något som Wistam naturligtvis inte alltid uppskattar.

– Hon är hopplös. Mitt i podden ska hon instagramma eller få upp något blogginlägg. Hon kommer alltid en till två timmar för sent, säger hon.

Det har gått så långt att Sofia tvingats lägga om upplägget för inspelningstillfällen.

– Nu har vi gjort så att jag och Kid åker hem till henne, för hon förstår inte att vi andra har ett liv. Jag får ett utbrott och då säger alla: ”men Gud, kom för sent själv”. Men jag kan inte ändra mig själv, säger Sofia Wistam.

FOTO: Ibl, Stella

 

Annons