Artikeln innehåller reklamlänkar
TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Ilskan mot Bianca Ingrosso efter familjens besök på Gröna Lund: ”Skäms”

09 jun, 2018 
AvStina Dahlgren
Bianca Ingrosso får kritik efter besöket på Gröna lund
Familjen Wahlgren/Ingrosso fick hela Gröna Lund för sig själva, vilket har upprört många. Nu svarar Bianca Ingrosso på kritiken. ”Vi passade på för att det skulle vara en rolig grej”, skriver hon på sin blogg.
Annons

Tidigare i veckan fick familjen Wahlgren/Ingrosso hela nöjesfältet Gröna Lund i Stockholm för sig själva. Enligt Bianca Ingrosso, 23, var det Gröna Lund själva som hörde av sig till familjen och frågade om de ville komma. Hela produktionsteamet till deras tv-serie Wahlgrens värld på Kanal 5 följde självklart med för att dokumentera händelsen.

”SJÄLVKLART kan vi gå och går alltid dit även när det är fullt med folk där. Vi kände t.o.m att det blev lite väl tomt där ett tag då hela grejen med stället är ju alla människor som springer runt med adrenalinkickar överallt”, skrev Bianca på sin blogg. 

Trots det reagerade hennes läsare och kommentarsfältet fylldes med ilskna anmärkningar.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

”Bortskämda unge! Att du inte ser mycket förmåner du faktiskt har är för mig en gåta.”

”Så många barn i det finns i våra förorter som aldrig får åka till Gröna Lund eftersom familjen inte har råd. Ni borde skämmas och även Gröna Lund och kanal 5 . Bjuda familjen Wahlgren som badar i pengar i stället för att bjuda in barn som aldrig får möjligheten till något kul. Skäms skäms SKÄMS på er!!!!!!!!”

Annons

”Känns som att Gröna Lund hade kunnat ge den förmånen till tusentals andra dom behövt och förtjänat det mer. Betalade ni ens för er? Antar att det är att hoppas på för mycket när det gäller er familj.”

”Av vilken anledning kan inte er familj gå på grönan och betala för er och stå i kö som alla andra?”

Bianca har valt att svara flera av läsarna på deras arga kommentarer. Hon skriver att hon förstår att folk reagerar men försvarar samtidigt familjens val.

”Det var ett erbjudande från Gröna Lund och vi passade på för att det skulle vara en rolig grej. Självklart förtjänar många andra det mer men vilka är vi att tacka nej till ett så roligt erbjudande till alla kids som var med.”

Hon menar också att det är få som hade tackat nej till ett sånt erbjudande, oavsett ekonomisk status. Slutligen ber hon sina läsare att inte dra förhastade slutsatser och att tänka efter innan de skriver elaka kommentarer.

”Vi kan utan tvekan gå dit när det är fullsmockat också, inga problem. Dra inga negativa slutsatser nästa gång.” skriver Bianca Ingrosso.

Foto: IBL

Annons