Ilskan mot Bianca Ingrosso efter familjens besök på Gröna Lund: ”Skäms”

Bianca Ingrosso får kritik efter besöket på Gröna lund

Familjen Wahlgren/Ingrosso fick hela Gröna Lund för sig själva, vilket har upprört många. Nu svarar Bianca Ingrosso på kritiken. ”Vi passade på för att det skulle vara en rolig grej”, skriver hon på sin blogg.

Tidigare i veckan fick familjen Wahlgren/Ingrosso hela nöjesfältet Gröna Lund i Stockholm för sig själva. Enligt Bianca Ingrosso, 23, var det Gröna Lund själva som hörde av sig till familjen och frågade om de ville komma. Hela produktionsteamet till deras tv-serie Wahlgrens värld på Kanal 5 följde självklart med för att dokumentera händelsen.

”SJÄLVKLART kan vi gå och går alltid dit även när det är fullt med folk där. Vi kände t.o.m att det blev lite väl tomt där ett tag då hela grejen med stället är ju alla människor som springer runt med adrenalinkickar överallt”, skrev Bianca på sin blogg. 

Annons:
Här är ett av sommarens mest romantiska kärleksarmband

Trots det reagerade hennes läsare och kommentarsfältet fylldes med ilskna anmärkningar.

”Bortskämda unge! Att du inte ser mycket förmåner du faktiskt har är för mig en gåta.”

”Så många barn i det finns i våra förorter som aldrig får åka till Gröna Lund eftersom familjen inte har råd. Ni borde skämmas och även Gröna Lund och kanal 5 . Bjuda familjen Wahlgren som badar i pengar i stället för att bjuda in barn som aldrig får möjligheten till något kul. Skäms skäms SKÄMS på er!!!!!!!!”

”Känns som att Gröna Lund hade kunnat ge den förmånen till tusentals andra dom behövt och förtjänat det mer. Betalade ni ens för er? Antar att det är att hoppas på för mycket när det gäller er familj.”

”Av vilken anledning kan inte er familj gå på grönan och betala för er och stå i kö som alla andra?”

Bianca har valt att svara flera av läsarna på deras arga kommentarer. Hon skriver att hon förstår att folk reagerar men försvarar samtidigt familjens val.

”Det var ett erbjudande från Gröna Lund och vi passade på för att det skulle vara en rolig grej. Självklart förtjänar många andra det mer men vilka är vi att tacka nej till ett så roligt erbjudande till alla kids som var med.”

Hon menar också att det är få som hade tackat nej till ett sånt erbjudande, oavsett ekonomisk status. Slutligen ber hon sina läsare att inte dra förhastade slutsatser och att tänka efter innan de skriver elaka kommentarer.

”Vi kan utan tvekan gå dit när det är fullsmockat också, inga problem. Dra inga negativa slutsatser nästa gång.” skriver Bianca Ingrosso.

Bianca Ingrosso.

Bianca Ingrosso med pojkvännen Phillipe Cohen på Elle-galan 2017

Bianca Ingrosso som en av jurymedlemmarna i ”Talang” 2018 på TV4. Här med kollegorna Kristina "Keyyo" Petrushina, LaGaylia Frazier och Alexander Bard.

Bianca är med i ”Wahlgrens värld” tillsammans med bland annat mamma Pernilla Wahlgren och mormor Christina Schollin.

Bianca Ingrosso med mamma Pernilla Wahlgren och sin bror Benjamin Ingrosso.

Bianca Ingrosso och Benjamin Ingrosso på Let´s dance 2016 där Bianca tävlade.

Bianca Ingrosso på Kristallen 2017.

Bianca Ingrosso med föräldrarna Pernilla Wahlgren och Emilio Ingrosso på ”Let´s dance” 2016

HETAST PÅ HÄNT TV: Nellie Berntsson: “Killar har utnyttjat min fame”

LÄS OCKSÅ: Bianca Ingrosso om bråken med pojkvännen Philippe: ”Eskalerar”

LÄS OCKSÅ: Så glowar du som kändisarna i sommar – här är årets bästa highlighters

Foto: IBL