Bianca Ingrosso om bråken med pojkvännen Philippe: "Eskalerar"

29 maj, 2018 
AvStina Dahlgren
Nu avslöjar Bianca Ingrosso att hon och pojkvännen Philippe Cohen bråkar väldigt mycket sedan de blev sambor.
Äntligen har Bianca Ingrosso och Philippe Cohen flyttat ihop. Men sambolivet är inte bara frid och fröjd.
Annons

Bianca Ingrosso, 23 och Philippe Cohen, 24, har haft ett stormigt förhållande. Paret blev tillsammans för fyra år sedan, gjorde slut en kort period för att sedan tillsammans igen. Sedan dess har de haft distansförhållande då Philippe har bott och studerat i London. Nu har han äntligen flyttat tillbaka till Sverige, och hem till Bianca.

– Det är så mysigt och en så stor förändring i mitt liv. Större än vad jag hade trott, säger hon i sin podcast Alice & Bianca – Har du sagt a får du säga b, som hon har tillsammans med kompisen Alice Stenlöf.

Men allt är inte bara frid och fröjd. Paret har bråkat och tjafsat om småsaker nästan varje dag berättar Bianca.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Jag tror att det är för att det är så mycket spänning och förväntningar från fyra år som har byggts upp. Helt plötsligt är man här och vill att det ska vara perfekt och så är det något man stör sig på och så börjar man tjafsa och så eskalerar det.

Annons

Hon skämtar om att det redan har tagit slut mellan paret efter endast fyra dagar som sambos. En sak som gjort att de hamnat i luven på varandra är frågan om var Philippe ska ha sina grejer.

– Han har ingen plats alls i lägenheten. Det är lite så att han säger ”kan jag få en liten yta i badrummet där jag kan lägga mina grejer?” Hur? Var? För jag vet inte. Lägenheten bara fylls på med grejer, säger Bianca.

De har redan börjat planera att flytta till en ny och större lägenhet, men först om något år. Och Bianca erkänner att hon ändå tycker riktigt mycket om sitt nya samboliv.

– Jag tycker att det är så mysigt att komma hem och någon är där. Han tar ju hand om hemmet, städar och ser till att allt är som det ska. Och att vakna upp med någon, jag sover så mycket bättre. Det är bara mysigt liksom, säger Bianca Ingrosso.

FOTO: IBL

Annons