Bianca Ingrossos nerver inför nya glädjebeskedet med Philippe: ”Jag tror jag är redo”

18 maj, 2018 
AvAgnethe Alm
Efter fyra års långdistansförhållande tar Bianca Ingrosso nästa steg med pojkvännen Philippe Cohen och flyttar ihop. Nu avslöjar hon att de blir sambor väldigt snart.
Annons

I flera år har Bianca Ingrosso, 23, och Philippe Cohen, 24, haft ett distansförhållande då Philippe har bott i London, England, för att studera, medan Bianca har levt sitt liv med sina jobb i Stockholm. Distansförhållandet har inte varit lätt och förra året genomgick Bianca ett tufft uppbrott med pojkvännen.

– Jag skaffade mig ett fejkkonto för att stalka mitt ex, för att kolla vilka han gillade och vilka han började följa, avslöjade Bianca nyligen i sin egen podcast Alice & Bianca – har du sagt A får du säga B, som hon driver med vännen Alice Stenlöf, 21.

Men nu spirar kärleken återigen. Paret har bestämt sig för att ta nästa steg i förhållandet och flyttar ihop. Tidigare var tanken att de skulle bo isär till en början, för att Bianca ville att Philippe skulle testa att bo själv först. Men nu verkar har hon ångrat sig. I en bild på Biancas Instagram avslöjar hon att de flyttar ihop väldigt snart.

Annons

”Efter fyra års långdistansförhållande kommer vi äntligen att bo ihop från nästa vecka”, skriver hon på Instagram.

I maj förra året blev Bianca Ingrosso ägare till sin första egna lägenhet, en tvåa på 62 kvm i Norra Djurgårdsstaden. Lägenheten kostade 4 450 000 kronor och ligger på tredje våningen, med balkong och utsikt över vattnet.

”Drömplatsen för mig att bo på!”, skrev Bianca Ingrosso då på sin blogg.

Från och med nästa vecka får hon sällskap i lägenheten av Philippe, vilket gör Bianca både glad och nervös. I sin podd talar hon ut om sina känslor om att blir sambo.

– Jag tror jag är redo. Alltså jag vet ju att vi funkar väldigt bra när vi bor ihop, men å andra sidan har han ju bara varit typ en gäst i mitt hem och jag vet att om några dagar åker han iväg. Men nu är det verkligen såhär, nu ska det här bli hans hem och han ska ha saker att säga till om, säger Bianca Ingrosso.

– Jag hoppas att det kommer bli bra. Så vi inte sitter här om två månader och bara ”vi har gjort slut”.

Annons

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

FOTO: IBL

Annons