Bianca bryter tystnaden om våldsamma bråket under Eurovision

Bianca Ingrosso hamnade mitt i ett bråk under Eurovision song contest i Lissabon. När en man uppträdde våldsamt mot en kvinna i publiken gick Bianca emellan.

Bianca Ingrosso, 23, var på plats i Lissabon när hennes bror Benjamin Ingrosso, 20, i torsdags tävlade Eurovision song contests semifinal. Hennes fans kunde följa hela resan på sociala medier, men det fanns en sak som Bianca valde att inte visa upp. Nu berättar hon om det stora bråket hon hamnade i, precis innan semifinalen skulle börja.

– Det var när vi satt på arenan i Lissabon, så sitter det ett par framför oss och så kommer det en familj. De har råkat få samma biljetter så den här pappan bara ”ursäkta, gå iväg. Det här är mina platser”. De bara ”ja, men vi har samma platser så vi stannar här och får försöka reda ut det”, berättar Bianca i sin podcast.

Annons:
Här är vårens mest omtalade – och viktigaste – armband

Den upprörda mannen i familjen är runt 60 år gissar Bianca, och kvinnan som redan sitter på platserna är i 30-årsåldern. Mannen har dock inte lust att försöka reda ut något utan tar istället tag i kvinnans axlar och försöker med fysiskt våld knuffa bort henne från platserna.

– Han verkligen knuffar henne. Jag sitter där och jag kan ju inte sitta still. Jag bara ”ursäkta, men rör henne inte så där”, säger Bianca.

Kvinnan ber mannen upprepade gånger att sluta, men han lyssnar inte. Till slut rinner det över för Bianca som ryter ifrån ordentligt.

– Han bara fortsätter röra henne och jag bara ”rör henne inte, vad fan gör du?” 

Hela konversationen skedde på engelska, men Bianca upptäckte senare att familjen och den våldsamma mannen var från Sverige. Hennes podcast-partner Alice Stenlöf tror att de kände igen Bianca, men det är inget som bekommer henne.

– Jag stod upp för kvinnan som blev utsatt, säger hon och fortsätter:

– Jag kan inte se på när någon behandlar någon illa. Jag får så ont i magen när jag ser videos på människor som blir misshandlade och folk bara står och filmar och garvar.

HETAST PÅ HÄNT TV: BENJAMIN INGROSSO skrev “DANCE YOU OFF” till sin EX-FLICKVÄN

LÄS OCKSÅ: Fansen häpnade efter avslöjandet – Bianca Ingrossos rädsla inför Guldtuben

LÄS OCKSÅ: Bianca Ingrosso berättar sanningen om bråket med prins Carl-Philip

Foto: IBL