TRENDAR JUST NU!Bianca IngrossoPernilla WahlgrenFarmen 2024Melinda JacobsE-type

Fansen häpnade efter avslöjandet – Bianca Ingrossos rädsla inför Guldtuben

14 maj, 2018 
AvLotta Gray
Bianca Ingrosso är bland annat nomimerad som årets youtuber i galan Guldtuben. Men nu uppmanar hon alla följare att inte rösta på henne.
Annons

Bianca Ingrosso, 23, är arg. Hon är nominerad till årets Guldtuben som är en branschgala som arrangeras för att lyfta fram framgångsrika Youtube-stjärnor, bloggare och influencers.

Men i egna podden Alice & Bianca-har du sagt A får du säga B, ryter Bianca ifrån rejält. Detta efter att hon kritiserats för sin nominering.

– Jag tycker det är bra med galor, att de finns. Har du gjort ett bra jobb, har du betett dig bra, varit en vettig människa, då kan du få komma – men bara för att du inte är störst ska du inte få bli nominerad. Vi har fått ta emot så mycket hat, jag är ju nominerad som årets youtuber och det är det alla har gått bananas på.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Bianca Ingrosso har dock ett råd till alla som inte tycker att hon hör hemma på galan.

– Men då vill jag bara uppmana alla att ni behöver inte rösta på mig, för jag kommer skämmas ihjäl eftersom alla har tryck ner alla mina nomineringar så mycket. Jag vill knappt gå upp på den där scenen och om jag vinner kommer alla typ bua mig.

I dagsläget har Bianca Ingrosso 180 00 följare på sin Youtubekanal. Guldtuben går av stapeln den 26 maj och direktsänds i SVT klockan 20.

Foto: IBL

Annons